TREZOR

Nagyszerű ötletek, hogy ne legyen a nyaralásod rémálom

Egy utazás előkészítése mindig aggódással, feszültséggel jár, főleg, ha gyerekekkel indulsz útnak! Íme, 12 remek ötlet, hogy a családi vakáció ne idegösszeomlással induljon!
címkék:

1. Gondoskodj a szórakozásról

Ha autóval utaztok, gyerkőcöd üléséhez készíts olyan játékokat, amivel elfoglalhatja magát útközben!

Szerelj egy hálóra tapadókorongokat és rögzítsd az ablakra. Pakolj bele! Így látja benne a játékait és könnyen hozzájuk is fér. Tehetsz a hálóba egy kis enni, innivalót is, így minden karnyújtásnyira lesz.

2. Háttámlára rekeszes pakoló

Egy ilyen ügyes tárolóban is jut hely könyvnek, üdítőnek, játénak, szemüvegnek, de még elemózsiának is!

3. Akadályozd meg a koszt!

 

A kocsi pohártartóját béleld ki alufóliával vagy egy szilikonos muffin formával! Ezt az út végén egy mozdulattal kiemelheted, mint egy morzsatálcát. Így tényleg könnyű eltűntetni a "romokat".

4. Lepedő az ülésekre!

Amikor megérkeztek, csak ki kell ráznod a lepedőt. A kocsit így tökéletesen megkímélted a kosztól, és megspórolod a takarítási időt is.

5. Mini szemetes az utastérbe!

Nem foglal túl nagy helyet és rendkívül hasznos! Megérkezéskor nem kell szemétgyűjtéssel kezded a pihenést.

6. Szerezz be egy jó hosszú szívószálat!

Az útra szánt innivaló csak ott van biztonságban, ahol nem tud felborulni. Ott viszont nem fér hozzá a gyerek. Egy hosszú szívószál megoldja a gondot, és biztos lehetsz benne, hogy gyereked is imádni fogja.

7.  Ne koszolj

Legjobb, ha a cipőkre zuhanysapkát húzol! Ez a legegyszerűbb módja annak, hogy ruháid tiszták maradjanak!

8. Kábeleidet tekerd fel

Akár egy régi, már lejárt műanyag hitelkártyát is használhatsz erre a célra. Így a töltő, vagy a fülhallgatókábelek biztos nem fognak összegubancolódni.

9. Minden pici hely számít!

 

Ruháidat szépen összetekerve csomagold a bőröndbe! Sokkal több lesz így a helyed.

10. Duplakupak

Tusfürdő vagy sampon elcsomagolásakor szuperbiztonságra törekedj! Mindig tegyél egy fólia- vagy egy nejlonzacskó darabot a tubus szájára, csak eztán csavard rá a kupakot. Így jobban zár, és biztos nem folyik a táskádba!

11. Üres palack jól jöhet!

Ha repülővel utazol, vigyél magaddal egy üres palackot, amit felszállás  előtt vagy leszállás után a mosdóban megtölthetsz. Sokat spórolsz vele.

12. Zacskó legyen nálad!

Legyen kezed ügyében, hátha valaki a családból rosszul bírja az utat, hényingere lesz. Gyűjthetsz benne szennyest is. De jól jön a zacsi a vízparton is: ha beleteszed a telefont, még a cseppektől is megóvja a készüléket. Az elromlott telefonnál csak egy rosszabb van, ha a nyaralásod alatt romlik el.

12 + 1 Nedves törlőkendő nélkül el se indulj!

Tisztításra, frissitésre. Legyen kéznél, nagy segítség. 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?