TREZOR

Megkezdődött a nagy nyári leértékelés!

Nemcsak a plázákban, a webshopokban is érdemes körülnézni! Már minden nagy ruházati márka elkezdte csökkenteni a nyári kollekciójának árait.
  • Szerző: Ripost

Tombolnak az akciók, hiszen mostanra kiderült, hogy mik azok a darabok, amik esetleg őszig ott maradnának a polcokon és már az új készlet elől foglalják a helyet. Persze nemcsak a megmaradt ruhákat akciózzák, mivel a kedvezmények másik célja, hogy új vevőket szerezzenek a meglévőkön kívül.

Mennyit spórolhatsz?

A nyár végére akár 70-80%-os kedvezményt is kínálnak a boltok, ám ekkor már számítani kell arra, hogy a legnépszerűbb darabokból csak a legkisebb és legnagyobb méretek maradnak a polcokon.

Nézz körül az interneten is!

Ha elkerülnéd a tülekedést, és pontosan ismered a méreteidet, érdemes a webáruházakban is körülnézned: egyrészt sokkal kényelmesebben lehet vásárolni, másrészt további kuponokat találhatsz az oldalakon.
Az egyik legnépszerűbb márka, a H&M oldalán egy napig további 15% engedményt adnak a nyári termékekre. A Mangónál  körülbelül 50, a Stradivariusnál 30-40%-ot lehet most spórolni.

Ezekre figyelj!

Ha valahol irreálisan magas engedményeket látsz kiírva, akkor nem árt gyanakodni, hogy az akció előtt felemelték a ruhák eredeti árát, hogy még 80-90%-os engedménnyel árusítva is megérje a kereskedőknek az üzlet.

Az nem jogosít semmire, ha egy neked tetsző darabot az akciós polcon találtál: lehet, hogy csak más tette oda lustaságból. Kifizetni mindig azt az árat kell, ami a címkéjére rá van írva, és ha több ár szerepel rajta, akkor kötelesek a legalacsonyabb áron odaadni neked.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?