Létrehozva: 2015.05.06.

Katalin hercegnő kislánya máris milliárdokkal növelte a gazdaságot

A szigetország rózsaszínbe borulva ünnepelte a kis hercegnõ születését, ám sokak szeme elõtt azonnal a font jele kezdett villogni. Charlotte Elizabeth Diana ugyanis alig hogy felsírt, máris több tízmillió fontot hozott a brit gazdaságnak.

Bögrék, pólók, kulcstartók, naptárak - csak néhány dolog azok közül, amit az alig két napja született kis hercegnő arcképével piacra dobva sokan megpróbálnak majd meggazdagodni. Katalin hercegnő és Vilmos herceg kislányának születése valóságos gazdasági robbanást eredményez az Egyesült Királyságban.

Vilmos herceg kislánya alig két naposan már 80 millió fontot  (ez több mint 33 milliárd forint) hozott az angol kincstárnak, a becslések szerint 10 éves korára ez az összeg meghaladja majd az 1 milliárd fontot. Bár születése évében bátyja, György herceg is 247 millió fonttal tette gazdagabbá a nemzetet, húgától még nagyobb gazdasági növekedést várnak.

Divatikon született

Az újszülött hercegnő ugyanis még totyogni se fog, amikor már igazi divatdiktátor lesz.

"Mindenki azt fogja figyelni, mit visel a kislány. Amikor Katalin hercegnő és Vilmos herceg bevásárló körútra mennek a picivel, mindenki azt akarja majd a gyerekére adni, amibe ők öltöztetik a hercegnőt. Ugyanúgy, ahogy most a nők Katalint követik, a lányát is utánozni akarják majd"

- nyilatkozta a Mirrornak Patricia Davidson író, divattanácsadó és hozzátette, a hercegnő sokkal nagyobb hatással lesz a társadalomra, mint bátyja, György herceg. "Ha csak a divatot nézzük, a kislányos anyukáknak sokkal nagyobb a választék, mint a fiús anyukáknak. A kislányok ruháiért mindenki odavan. Arról nem beszélve, hogy amikor már tinédzser lesz, az összes korabeli lány azt akarja majd viselni, amit Anglia negyedik számú trónörököse vesz magának."

Jó példa erre David és Victoria Beckham kislánya, Harper, aki alig 4 évesen már igazi divatikon, és saját divatblogja van. A szakértő azonban biztos abban, hogy nemcsak a divatipart lendíti majd fel Katalin hercegnő kislányának a  születése. Véleménye szerint már a világra jövetele is akkora eufóriát váltott ki az alattvalókból, hogy örömükben költekezésbe kezdenek. Egyes szakértők jóslata szerint, a királyi család legifjabb tagja éves szinten 150 millió fontot - közel 62 milliárd forintot - hoz majd az angol gazdaságnak.

A modern világ királyai

És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy ő és bátyja már most jóval nagyobb hatással vannak az emberekre, mint akár Vilmos herceg és Harry herceg a születésükkor. A két kis trónörökös érkezését ugyanis a közösségi média percről percre közvetítette. Õk már a modern kor királyi gyermekei.

 

Nem véletlenül lett a Cambridge-i hercegnő születése a turizmus szempontjából is fontos esemény , hisz emberek tízezrei szerettek volna éppen a világrajöttekor Londonban tartózkodni, ezek után pedig még többen zarándokolnak majd el a St. Mary's Kórház Lindo szárnyához, ahol anyja karjaiban először lépett a nyilvánosság elé Charlotte Elizabeth Diana hercegnő. 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Max Verstappen egy másik világsztárra cserélte a barátnőjét

origo.hu

Egyre többen halnak meg szex közben, és már kezdik sejteni, miért

borsonline.hu

Házasság első látásra: Enci megfenyegette Andrist, mindent kitálal

mandiner.hu

Meghívta Ferenc pápa Sulyok Tamást Vatikánba

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

hirtv.hu

A Fidesz-KDNP rendkívüli testületi ülés összehívását kezdeményezte a XVIII. kerületben a Koppenhága-ügy miatt

origo.hu

Fejjel lefelé mutogatja a hatalmas melleit Sydney Sweeney - fotók

mindmegette.hu

Ezt eszi a Dűne sztárja, Zendaya egy nap – mutatjuk a mintaétrendet

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Dühöngött és sírt Harry herceg, ez volt az utolsó csepp a pohárban

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-