TREZOR

Eladó szigetek... A hétvégi lottóötösből még ezekre is futná!

A múlt héten sem vitte el senki a lottó ötöst. Tudtad, hogy ha ezúttal te jársz szerencsével, akkor akár szigetet is vásárolhatsz a nyereményből?
  • Szerző: Ripost

Mivel továbbra is csak gyűlik a nyeremény a lottón, eljátszottunk a gondolattal, vajon mi mindenhez lehetne kezdeni ezzel a gigantikus, 4,5 milliárd forintnyi nyereménnyel. És mivel - akár hiszed, akár nem - bizony létezik az esély, hogy vásároljon az ember magának egy gyönyörű, saját használtú, privát szigetet, megnéztük, hogy mely szigetek jöhetnek számításba ebből az összegből. Persze szigorúan csak azokat vettük górcső alá, melyek valóban éppen eladóak.

1. Young Island Resort

A Karib-tenger luxus üdülőhelye trópusi fekvésű, fehér homokos partja van, ráadásul a szálloda mellett bővelkedik vendégházakban is. Így aztán meg lehet hívni a rokonságot és a barátokat is. Van itt minden: gyógyfürdő, privát medencék, teniszpálya, szóval igazán megéri.
Ára: 10 000 000 USD

2. Tavern Island

Connecticut egyik romantikus, egyedi és varázslatos szigete. 1900 vintage lakhelye van teaházzal, strandokkal, kikötőkkel.
Ára: 10 950 000 USD

3. East Siste Rock Island

Az Atlanti-óceán partján, Floridában található ez a sziget. 1,5 hektár a területe, de ami ennél sokkal fontosabb: ideális a vízi sportok szerelmeseinek. A korallzátonyok között remekül lehet búvárkodni, de akár a halászatot is érdemes kipróbálni.
Ára: 11 500 000 USD

4. Kisite Marine Park

Igazán egzotikus környezetben, Afrikában kínálják eladásra ezt a szigetet. Kenyában található, egészen közel a tanzániai határhoz. További egzotikum, hogy jelenleg lakatlan. A teknősök és a delfinek viszont hemzsegnek a környéken.
Ára: 16 000 000 USD

5. World Island Project (D98)

A sziget egyelőre beépítetlen. Tehát a lehetőségeid szinte korlátlanok. Dubajba kell utazni ahhoz, hogy megtaláld az itteni abszolut nyugalmat, ami valószínűleg befektetésnek sem utolsó.
Ára: 16 000 000 USD

6. Motu Moie

Már a neve is csodálatos, nem igaz? Csendes-óceán, pálmafák, trópus, korallzátonyok, egyszóval varázslat. Fehér homokos partja van, ráadásul már bungallókkal is fel van szerelve, a környezettudatosaknak pedig külön bónusz, hogy a világítás napelemes.
Ára: 12 000 000 USD

7. Venice Island

Gyönyörű sziget egy olasz lagúnában, Velence közelében. Akik tehát rajonganak Olaszországért, azoknak talán ez a leginkább ideális választás. A rajta lévő épületeket kissé helyre kell állítani, de kizárt, hogy ne érje meg.
Ára: 14 857 719 USD

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?