TREZOR

Eladják Palácsik Timi nászéjszakájának helyszínét!

Melanie Griffith és Antonio Banderas válnak, ezért eladják Los Angeles-i villájukat. Azt a házat, ahol Andy Vajna És Palácsik Timi összeházasodtak. Az ingatlant 16 millió dollárért, azaz 4 és fél milliárd forintért hirdetik. Hat évvel ezelőtt ennek töredékéért vették. A sok pénz enyhítheti a válás fájdalmait...

Griffith és Banderas 1999-ben vette meg az ingatlant 4,2 millió dollárért, majd felvásárolták a szomszédos telkeket is, így kb. 6000 négyzetméteres birtokot alakítottak ki az épület körül. Ez az a ház, ahol két éve Palácsik Timi hozzáment Andy Vajnához. A híres magyar producernek jó barátja a Banderas házaspár.

Az olasz revivalista stílusban épült kétszintes házban 13 hálószoba, 11 fürdőszoba, valamint hangstúdió található. Az épület alapterülete majd 500 négyzetméter.

A villához úszómedence és három garázs is jár. Nyilván az is dob az áron, hogy villa parkjában szökőkutak, pihenőhelyek és szobrocskák között lehet sétálgatni. A hírek szerint Banderasék a felkapott téli síparadicsomban, Aspenben található házukat is eladják, de egyikük sem marad fedél nélkül.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?