kulcsár edina
Belül omlós, ízletes hús, kívül ropogós panír. A tökéletes rántott hús titka mindössze ennyi, ám kell némi rafinéria, hogy ilyenre sikerüljön. Ehhez elég mindössze egyetlen hozzávaló...
A rántott hús az ételek királya, nincs ember, aki ne szeretné! Ám ahhoz, hogy a panír igazán ropogós legyen, kell némi leleményesség. Mutatjuk a titok nyitját!
Megújult nagyanyáink nagy kedvence, a tejbegríz. Mostantól bepanírozva és sütve kerül az asztalra. Édes, illatos, ropogós! Próbáld ki, zseniális!
Nemcsak olcsó ez a kaja, hanem finom is. Sőt, mondhatjuk, hogy általa szintet ugrott a rántott hús műfaja. Boros Lajos háztartási kisgépszerelő olyan fogást rittyentett magának, hogy nem győznek csodálkozni a magyar háziasszonyok.
Különös recepttel állt elő az egyik gasztrooldal... Nézd meg, hogy készül a rántott Túró Rudi!
Egy újságíró csak interjút szeretett volna készíteni az alapító egyik rokonával, amikor olyan papírdarabra bukkant, amire még ő sem számított.
Még újabb, még finomabb, ráadásul prézli sem kell hozzá! Próbáld ki a megunhatatlan rántott hús legújabb verzióját is!
Mitől olyan isteniek a rántott ételek? Hát a roppanós panírtól! Amit mutatunk, az mindent visz!
A rántott sajt sok ember kedvence, de annál bosszantóbb nincs, mint amikor órákig pepecselsz a panírozással, sütés közben azonban kifolyik a bundából az egész. Összeszedtük, mi lehet ennek az egyszerű ételnek a titka.
A kókusz valódi energiabomba, rendkívül tápláló, egészséges, de mégsem hizlal. A paleo konyha egyik kedvenc alapanyaga a kókuszreszelék, és óriási előnye, hogy nem drága. Próbáltál már panírozni vele?
Ne ragadj le a hagyományos panírnál! Ezt a rántott húst garantáltan imádni fogja a család! Finomabb, ropogósabb a bundája, és egészségesebb az olajban sült társánál.
Ha így panírozod be a húst, nemcsak porhanyósabb lesz, de jóval kevesebb olajat is szív magába!
Ropogós csirkefalatok pattogatott kukoricába panírozva. Ennek még a legválogatósabb lurkó sem tud majd ellenállni!