Összekaptak a kocsonya miatt a háziasszonyok, egy hozzávaló miatt borult a bili
A szokatlan összetevő sokakat megdöbbentett.
A szokatlan összetevő sokakat megdöbbentett.
Nemcsak az íze miatt érdemes rendszeresen fogyasztani!
Ha nem bírsz már tovább várni, ezt a receptet próbáld ki!
Nincs is jobb, mint a hideg téli napokon egy jó adag tiszta, rezgős kocsonya. A tálalás úgy az igazi, ha nincs rajta a zsír; de egy magyar háziasszony megmutatta, hogy nem érdemes kidobni...
Egyszerűen nem lehet nem szeretni: finom, telt ízű, csupa hús, egyszóval a rezgő kocsonya nélkül elképzelhetetlenek a hideg hónapok. Kevesen tudják, hogy ez az étel nem csak finom, de roppant egészséges is!
Valósággal felrobbantotta a netet a fitneszkirálynő kocsonyafotója. Több ezren lájkolták a képet, csak úgy dőlt az ötletáradat.
A kocsonya tipikusan az az étel, amiből nem lehet keveset főzni. Így amikor elkészül egy hatalmas fazékkal, mindig fejtörést okoz, mibe szedjük ki.
Végre elérkezett a kocsonyafőzés ideje, lassan mindenki elkészíti a maga verzióját. Boros Valika szabolcsi háziasszony minapi különvéleménye atombombaként hatott.
Teljesen megbolondult az időjárás, a nyárias őszben pedig már tűkön ülnek a háziasszonyok, hogy elkészíthessék végre ezt a téli finomságot. Van is, aki nem várt tovább, hiába volt sokáig meleg, a hagyományos ételnek októberben már itt az ideje, és punktum
Hihetetlen ötlettel állt elő egy háziasszony: ilyennek még soha, senki nem látta a kocsonyát! A férfiak lelkesednek az újításért, senki nem lenne meglepve, ha mostantól így követelnék párjuktól ezt a finomságot...
A kocsonya a magyar konyha egyik legnagyobb remekműve. Karácsony, illetve szilveszter közeledtével pedig gyakrabban előkerül nagyanyáink receptje. A kocsonya fogyasztás nagyon egészséges. A bőrünk megszépül tőle, nem hizlal és az ízületeknek is jót tesz.
Főztél már kocsonyát? Megmutatjuk, hogy nem is olyan ördöngösség.
Pacalos és békás kocsonya - ezt a menüt szolgálták fel a szervezők Ricsipínek és Qka MC-nek a miskolci fellépésük után.
Jáksó László a kedvünkért szívesen megkóstolta a legendás miskolci békakocsonyát, amikor összefutottunk vele a miskolci farsangi forgatagban.
Most, hogy tartósan hidegek az éjszakák, végre bátran nekiállhatunk a kocsonyafőzésnek! A jó kocsonyához nemcsak hideg, hanem néhány apró trükk is szükséges. Meglessük, nagyanyáink hogy csinálták!
Hajdú Péter feleségét egy ártatlan kép miatt támadják a közösségi oldalon. Sokan teljesen kiakadtak étkezési szokásain. Holott okuk nem volt rá.