1 hónapja

Borítékolható volt, hogy nem lesz sikeres Tápai Szabina és Kucsera Gábor házassága

Az egész országot megrázta a hír, miszerint Tápai Szabina és férje hónapok óta szakítottak és a különélés mellett döntöttek. Visszatekintve sajnos logikus, hogy ez történt.

Aki figyelemmel kísérte a világbajnok kajakos és a sikeres kézilabdázó szerelmi történetét, láthatja, hogy rengeteg intő figyelmeztetést küldött nekik az élet arra vonatkozólag, hogy talán a sors mégsem rendelte őket egymásnak. Az első találkozásukkor Kucsera Gábor nem volt facér, ám ez nem akadályozta volna meg őt egy Tápai Szabinával töltött légyottban. Ő azonban nem adta magát olyan könnyen, az edzőtáborban való megismerkedésükkor azon kívül, hogy közösen megittak egy kávét, nem mentek tovább. 
Ahogyan évekkel később egy műsorban elmondta, egy futó kalandra számított, de Szabina nem olyan lány volt.  Mivel mély nyomot hagyott benne, Gábor elmesélte aktuális barátnőjének a találkozást. Az erős vonzalom Szabinával eltávolodtak egymástól. Részben azért, mert a kézilabdázó külföldön kezdett játszani, később pedig beleszeretett a Csillag születik egyik sztárjába, aki megkérte a kezét. Ez idő alatt a kajakos, Sári Évi oldalán találta meg a boldogságot, akivel már a családalapítást tervezgették, ám valamiért mindkét pár szerelme véget ért. A két profi sportoló ekkor újra egymásra talált.

Sári Évivel már a családalapításon gondolkodtak, ám végül szakításra került a sor - Fotó: Nemzeti Sport 

Csak a baba miatt házasodtak?

A szerelmükről mindig viharos kapcsolatként beszéltek, 2012 nyarán szakítottak, majd néhány hónap elteltével bejelentették az eljegyzésüket. Szabina kismamaként állt oltár elé, talán ez az oka annak, hogy úgy döntöttek, mégis együtt maradnak és hivatalosan is összekötik az életüket
Más magyarázat nem igazán van arra, hogyan felejtheti el egy vőlegény a saját esküvőjét. Gáborral ugyanis pontosan ez történt. 

 

Kucsera Gábor, Tápai Szabina
Fotó: Nemzeti Sport

Ha leendő felesége nem hívja fel. talán sosem tettek volna egymásnak fogadalmat. A nagy napon, amikor készülődött, a barátokkal elkezdték megalapozni a hangulatot és ittak néhány felest. Mielőtt elindultak az esküvő helyszínére, a barátai közölték vele, muszáj beugraniuk a könyvtárba, ami ahogy az nem sokkal később kiderült, egy kocsma volt. 

A nagy dajdaj közben szerencsémre hívott Szabina, hogy hol az istenben vagyok, mert már minden vendég ott van.

Tápai Szabina és Kucsera Gábor
Fotó: Bors

Az apaság mindent visz

Még ez év októberében Szabina életet adott első gyermeküknek, Bencének. Gábort magával ragadta az apaság, olyan erős köteléket alakított ki a picivel, amilyet azelőtt sosem tapasztalt. Emiatt úgy döntöttek, Kucsi otthon marad a kisfiúval, az édesanya pedig újra dolgozni kezdett. Az idillt a 2 évvel későbbi botrány rombolta szét, amikor kiderült, hogy az apuka alkalmanként kokaint fogyasztott és egy drogteszt lebuktatta. Eltiltották a sporttól, ami nagy érvágás volt neki és a családjának is, volt időszak, amikor komoly atrocitások érték őket emiatt. 
3 év múlva egy pozitív terhességi teszt mindent megváltoztatott, ezúttal egy kislánnyal bővül a család, akit Millának neveztek el. 
A csöppség fényt hozott az életükbe és úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van.

Utolsó próba, harmadik gyerek

2018-ban úgy érezték, teljes a család, látszólag szeretetben és harmóniában éltek együtt. Igaz, nem titkolták el, hogy Milla alaposan feladta nekik a leckét. A nevelése teljes embert kívánt, ezért az édesanyja a babaszobába költözött és onanntól kezdve nem aludtak együtt Gáborral
1 évvel később a FarmVIP műsorába kapott meghívást Kucsi, amire örömmel mondott igent, A családját egy időre hátrahagyva vidéken forgatott és a rossz nyelvek szerint viszonyba kezdett Syndey van den Bosch-sal, amiről Szabina is tudomást szerzett. A házasságuk innentől fogva megpecsételődött.


Dolgoztak a kapcsolatukon, mivel szerették volna megmenteni a házasságukat, ennek gyümölcseként 2021-ben megszületett harmadik gyermekük, Bella. Szabina császárszüléssel hozta világra, így nehéz elképzelni, milyen komoly gondot jelentett, amikor Gábor elhatározta, hogy hónapokon lurkókat táboroztat és magával viszi Benit is. 
Bence is jön velem a táborba, egy igazi apás-fiú program lesz ugyanis a lányok nem tudnak velünk tartani, hiszen Szabina nemrég adott életet a harmadik gyerekünknek. Kicsit kiszakadunk itthonról és így neki is meg tudom mutatni azokat a csodás élményeket, amiket én is átéltem az ő korában.”
Innentől elindult a lejtmenet és bármennyire is igyekeztek, hogy megragasszák a darabokra hullott házasságukat, már nem jártak sikerrel. Mint ahogyan azt Szabina bejelentette: 2022 júniusában úgy döntöttek, külön lakásba költöznek és végleg szakítanak. 10 év házasság után mindketten biztosak abban, hogy már nincs visszaút. 
 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Az utolsó pillanatban találta meg egy kutya az autista kisfiút

origo.hu

Váratlan fordulat: most dőlhet el az orosz-ukrán háború

mindmegette.hu

Szuper finom csokitorta sütés nélkül: csak háztartási keksz kell hozzá!

mandiner.hu

Videón, ahogy két csecsen holttestet a földön húzva mutatnak be Kadirovnak

ripost.hu

Rengetegen aggódnak Oláh Ibolyáért furcsa viselkedése miatt - Az énekesnő most megtörte a csendet

origo.hu

Skorpió zavarta meg az Ázsia Expressz forgatását - videó

astronet.hu

Napi horoszkóp 2023. március 30.: a Bikának erős megérzése támad, a Rákra nagy hatással lesz valaki

magyarnemzet.hu

Tippek a májméregtelenítés beépítéséhez az életmódjába (X)

vg.hu

Technológiai fejlesztések megvalósítása a ZOLMAT Kft.-nél (x)

mindmegette.hu

Egy igazi retró édesség: így készül a diótorta főzött krémmel.Receptvideó! (x)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Párbaj a Sztárban Sztárban: Sipos Tomi elárulta, milyen Oláh Ibolya valójában

SZTÁRDZSÚSZ

Curtis bulizni hívta Szijjártó Pétert New Yorkban, itt a miniszter válasza

SZTÁRDZSÚSZ

Ördög Nóri: A gyerekeim nélkül nem lennék az Ázsia Expressz háziasszonya

SZTÁRDZSÚSZ

"Mi ép bőrrel megúsztuk..." - veszélyes helyzetbe került az autópályán Bódi Csabi

SZTÁRDZSÚSZ

Jó hírek érkeztek Molnár Gusztávról: Ekkor hagyhatja el a rehabot

SZTÁRDZSÚSZ

Ettől minden nő zokogógörcsöt kapna: elképesztő dolgot vállalt be Horváth Éva – fotók

SZTÁRDZSÚSZ

Delhusa Gjon is próbált segíteni a rétsági lovakon

SZTÁRDZSÚSZ

Így érkeztek meg a sztárok a Televíziós Újságírók Díja gálára - Fotók!