SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

2 hónapja

Lesújtó hírt kaptunk: éjjel szívrohamban elhunyt a legendás zenész

Teljesen váratlanul, minden előzmény nélkül kapott szívrohamot barátja házában. A rendőrség vizsgálatot indított halála körülményeinek tisztázásához.

Szerző Ripost

Barátját ment meglátogatni szerdán késő délután a világhírű rapper. Coolio kiment a fürdőszobába, ahol váratlanul szívinfarktust kapott. Barátjának egy idő után furcsa lett, hogy a zenész nem jön ki a fürdőből, így ránézet…

„Látta, hogy éppen újraélesztem a bácsit, de átlépett rajta”
Fotó: Pixabay

Ekkor már Coolio a padlón feküdt eszméletlenül. A percekkel később helyszínre riasztott mentősök sem segíthettek rajta. A halál hivatalos okát még nem állapították meg - tudta meg a TMZ. A TMZ továbbá úgy tudja, hogy a bűnüldöző szervek nem találtak drogot vagy kábítószer-kiegészítőket halálának helyszínén. 

Coolio, valódi nevén Artis Leon Ivey Jr. a kaliforniai Comptonban született. Önkéntes tűzoltó, majd biztonsági őr volt a Los Angeles-i repülőtéren, ezután futott be mint közkedvelt zenész. Első nagylemeze 1994-ben jelent meg. Leghíresebb száma, az 1995-ös Gangsta's Paradise több díjat is nyert. A 90-es évek egyik legnagyobb sztárjának is tartják, ugyanis egymás után érte el a hatalmas sikereket abban az időben.

Coolio tíz gyermekét hagyta hátra.

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!