1 hónapja

Vavra Bence reméli, hogy partnere kellően szigorú lesz vele

Az énekes mindig is csodálattal nézte a táncosokat, igyekszik ő is ízig-vérig táncossá válni.

Vavra Bence teljesen új oldaláról mutatkozik meg. Az ország legsokoldalúbb énekese most nem hangjával, hanem tánctudásával igyekszik elkápráztatni a nézőket a Dancing with the Stars műsorában.

"Mindig csodálattal néztem a táncosokat, hogy olyan szintű érzelmeket tudnak átadni a mozgásukkal, a tekintetükkel, egymás közötti kémiával, és ezek a legfontosabbak. Biztos kihívás lesz számomra, mert nem nagyon foglalkoztam eddig a tánccal, de szerencsére remek partnerem van"– mesélte izgalommal Bence.

Hiába a tapasztalatlansága, bízik Lissák Laurárban, és nincs kétsége, a táncos kellő szigorral kezeli majd a próbákat.

 

Már az első pillanattól nagyon egy húron pendülünk, bízom a profizmusában, hiszen ő az ország egyik, hanem a legjobb női táncosa. Szerintem helyén fogja kezelni az én személyiségemet. Ha szigorra lesz szükség, akkor rám szól, és segít abban, hogy átadjuk a megfelelő érzéseket. Igyekszem minden próbán koncentrálni, de nekem is vannak jobb és rosszabb napjaim. Ekkor lesz szükség arra, hogy Lau segítsen

 – mesélte határozottan a Sztárban sztár idei győztese, aki teljes mértékben igyekszik mindenben megfogadni partnere tanácsait és a lehető legjobban kivitelezni a táncokat hétről hétre.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!