SZTÁRDZSÚSZ

Szerző rp

1 hónapja

Rubint Rella: Nem vagyok híve a koplalásnak

Fitneszversenyt nyert és napokon belül kimondja a boldogító igent élete szerelmének. Rubint Rella boldogabb, mint valaha, ráadásul a saját korlátait is megugrotta.

Szerző rp

Életének eddigi talán legizgalmasabb szakaszát éli Rubint Rella. A fitneszedző nemrégiben testépítő-versenyeken járt, ahol két arany, két ezüst és egy bronzérmet nyert. Rella nem tagadja, hogy embert próbáló időszak áll mögötte, hiszen a felkészülés miatt nemcsak a tanulmányaiban és a magánéletében kellett határvonalakat húznia, de fizikailag is sok lemondással jártak az utóbbi hónapok.

Keményen készült

"Egyáltalán nem számítottam arra, hogy a versenyeken bármilyen helyezést is elérek, hiszen csak januárban kezdtem el komolyan felkészülni. A megmérettetésen rengeteg olyan lány volt, akik évek óta erre készültek, így különösen sokat jelentett számomra az elismerés" – kezdte a Metropolnak Rubint Rella. "Sok lemondással járt az utóbbi időszak; mindig odafigyeltem arra, hogy mikor, mit és mennyit eszem, de az elmúlt hónapokban kizártam minden olyan ételt az életemből, amik nem mondhatóak egészségesnek. A vőlegényem, Soma sokszor mondta is, hogy nagyon várja már, hogy visszakapja a mosolygós Rellát, aki bűntudat nélkül megeszik vasárnap egy tál babgulyást és rántott húst" – fogalmazott mosolyogva a fitneszedző.

A koplalást senkinek nem ajánlja

Rella nemcsak fitneszedzőként sikeres, de a táplálkozáshoz is ért: élelmiszermérnök alapdiplomája mellett jelenleg is mesterképzésen végzi a táplálkozástudományi szakember képzést, aminek köszönhetően valós információkkal segíti a követőit és a hozzá forduló fogyni, formálódni vágyókat.

Nem vagyok híve a koplalásnak és annak, hogy az ember mindent megvonjon magától, ami finom. Nagyon szeretem az ízes, finom ételeket. Szerintem egy egészséges ember mindent fogyaszthat, amit megkíván, a hangsúly a mértéken van. Például én is szívesen eszem vasárnap mindenféle finomságot, amikor összeül a nagycsalád, de a hét többi napján odafigyelek arra, hogy egészségesen étkezzek.

Fotó: Metropol

Napokon belül férjhez megy

Rella tanulmányait, a versenyekre való felkészülését és magánéletét nehéz volt összehangolni, de alapos tervezéssel sikerült. Május végén pedig élete legfontosabb esküjét teszi: kimondja az igent Novothny Soma labdarúgónak, akivel 2018 óta alkotnak egy párt. Rella hűséges és rugalmas társ, hiszen korábban Dél-Koreába követte a kedvesét, egy ideje pedig Cipruson élnek, mert Soma az ottani Anórthoszi Ammohósztu csapat játékosa lett.

"Nem volt könnyű jól logisztikázni az utóbbi hónapokban, főleg, mivel külföldről jártam rendszeresen haza. Tulajdonképpen az esküvő időpontjával kapcsolatban sem voltunk sokáig biztosak, mert Soma sportoló életmódja eléggé kiszámíthatatlan, de idén sikerült megterveznünk a nagy napot. A ruhámat már nagyjából két éve megtaláltam, épp csak az időpont volt kétséges. Még így, esküvőszervező segítségével is sokszor éreztem azt, hogy ez túl nehéz, de gondolom, sok menyasszony van ezzel így. Somára szerencsére bármiben számíthatok, ha szervezésről van szó, így sokszor ő volt az, aki elintézett néhány tennivalót. Most már csak az utolsó simítások vannak hátra, mi pedig alig várjuk, hogy megünnepelhessük a szerelmünket a hozzánk közel állókkal – immár aggodalmak nélkül."

Elégedetten mondja ki a boldogító igent

Rella gyakorlatilag összekötötte a kellemeset a hasznossal: jóllehet, korábban is kifogástalan volt az alakja, a versenyfelkészülés miatt úgy állhat oltár elé, hogy nem lesz benne a menyasszonyok izgalma, hiszen most tökéletesen elégedett magával. "Ha nem nyertem volna semmilyen díjat, az sem zavarna, mert egy olyan akadályt tudtam megugrani, amit saját magam elé állítottam. Nemrégiben voltam egy fotózáson, ahol tényleg el tudtam engedni magamat, és teljesen elégedett lehettem a teljesítményemmel és az alakommal."

Csodás lánybúcsú

Rella néhány napra elfelejthette minden kötelességét, hiszen az édesanyja, a nagynénje, Rubint Réka, a húga és a barátnői meglepték őt egy felejthetetlen lánybúcsúval.

Azon a hétvégén teljesen átadhattam magam a boldog várakozásnak. Már számolom vissza a napokat, míg Soma felesége lehetek, nagyon várom az esküvőt.

Szerző rp

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Összeomlott a brüsszeli szankciós politika: a német gazdaságot sokkolta, az orosz fürdik a pénzben

origo.hu

Lemond Boris Johnson brit miniszterelnök

borsonline.hu

Megmutatta jóképű szerelmét Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge

mandiner.hu

Reagált a kormány Navracsicsra: Ez tény és nem vélemény

ripost.hu

Ide költözött a börtönből szabadult Fekete Dávid

mandiner.hu

Volt amerikai tanácsadó: Ha nem születik egyezség, Ukrajna eltűnhet a világtérképről

origo.hu

Kim Dzsong Un rendkívüli bejelentést tett

mindmegette.hu

13 nyári frissítő ital, ami eszméletlen jól hűsít a kánikulában

life.hu

Cikluszavar: ilyenkor kell orvoshoz fordulni

ripost.hu

Egy szál semmiben pózol az újdonsült szingli magyar énekesnő

ripost.hu

Új kalandba bonyolódott Kiss Endi

ripost.hu

Budapestre érkezett a dögös világsztár: itt kapták le

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Huszonöt éves a Harry Potter, hihetetlen, mennyit változtak a szereplők

SZTÁRDZSÚSZ

Hoppá, még az idén férjhez megy az Exatlon sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Csomor Csilla: Előfordult, hogy mellőzve éreztem magam

SZTÁRDZSÚSZ

Megmutatta szülés utáni alakját a magyar szépségkirálynő

SZTÁRDZSÚSZ

Farkasszemet nézett a halállal Varga Irén. Laci mentette meg...

SZTÁRDZSÚSZ

Shane Tusup egyre kínosabb, megint kosarat fog kapni

SZTÁRDZSÚSZ

Gyönyörű kismama: Hirtelen nőtt nagyot Szilágyi Szilvi pocakja