Huszonkét évvel a rablás után: Ezt mondta a család a Viszkisnek

A múlt mindig utoléri Ambrus Attilát. Most egy olyan családdal találkozott, akik megélték az egyik rablását.

Ambrus Attila kerámiafoglalkozást indított a műhelyében, s 22 évvel az egyik rablás után egy érintett család is meglátogatta, a találkozás során pedig egy hihetetlen történetet mesélt el a Viszkisnek.

Ambrus Attila huszonkét évvel a rablás után találkozott a családdal, mely egy különleges történettel ajándékozta meg (Fotó: Ripost)

Böhm Alex édesanyjával érkezett a Viszkis búbánatvölgyi műhelyébe, ahol a kerámia rejtelmeibe beavató foglalkozás szünetében a Ripost-nak elmesélték, milyen meghatározó élményben volt részük 22 évvel ezelőtt Attila miatt.

Kiderült, hogy az egyik rablás kapcsán a család hálás a Viszkisnek, ugyanis neki köszönhető, hogy az akkor még másfél éves kisfiú örökre leszokott a cumizásról.

Ambrus Attila kerámiázni tanította Alexet

„Másfél éves voltam, amikor az édesanyám levitt a Molnár-szigetre Soroksáron, és közben Attila megjelent a helyi bankban. A rendőrök lezárták az egész környéket. Órákon keresztül nem lehetett elhagyni a helyszínt, én pedig valahol útközben elhagytam a cumisüvegemet. Olyan sok idő telt el cumisüveg nélkül, hogy hiába sírtam, anyukám nem tehetett mást, egy szívószálas italt vett nekem megnyugtatásul. Így elmondhatom magamról, hogy Attila rablásának köszönhetően gyorsan leszoktam a cumizásról. A családban ez már örök sztori marad, és hálásak is emiatt Attilának” – mesélte a ma már felnőtt Alex, aki a foglalkozáson néhány hasznos fogást is eltanult a keramikusként dolgozó Viszkistől.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!