Így ünnepelte születésnapját Keresztes Ildikó

Óriási partit csapott a család és a barátok Keresztes Ildikó 55. születésnapja alkalmából. Az énekesnõ boldogan újságolta el a Ripostnak, hogy otthon ünnepelhetett, ezért is marad felejthetetlen számára az idei évforduló.

Születésnapja alkalmából köszöntöttük Keresztes Ildikót, aki hallhatóan fáradtan szólalt meg a vonal túlsó végén.

Biztosan lesz mit kipihennie az elkövetkezendő napokban, a szerettei ugyanis hatalmas bulival lepték meg a szülőföldjén, Sepsiszentgyörgyön.

Köszönöm szépen a köszöntést. Fantasztikus napok vannak mögöttem. Boldog vagyok, hogy otthon ünnepelhettem. Életem legszebb és legboldogabb születésnapja volt

- kezdte a %Ripost%-nak Keresztes, aki egyébként éppen Erdélyben vakációzik. Ez pedig pont kapóra jött a cimboráinak.

"A családom és a barátaim is velem voltak. Minden nagyon csodálatos volt. Sokat bolondoztunk és nevettünk" - folytatta az énekesnő.

A família és a haverok alaposan kitettek magukért. Mindent elkövettek, hogy felejthetetlenné tegyék Ildikó nagy napját.

A rózsacsokor, a két torta és az ajándékok mellett vicces születésnapi kellékekkel is készültek, hogy feldobják az évfordulót. Külön-külön a női és a férfi vendégek számára óriási pink és kék napszemüvegekből szereztek be egy zacskóval, és persze a hidratáló arcmaszkok sem maradhattak ki a buliból. Ezzel is azt jelezhették az énekesnőnek, hogy lesz mit kialudnia a fergeteges parti után.

"Tiszta szívemből köszönöm mindenkinek a napot, de elsősorban a bolondos családomnak. Isten áldjon titeket örökre" - üzente és egyben köszönte meg Ildikó szeretteinek a meglepetésbulit a Facebook-oldalán.

Bár az énekesnő 55 éves lett, évtizedeket is letagadhatna a korából. Folyamatosan úton van, és megállás nélkül koncertezik. Az ő szavaival élve: néha azt sem tudja, hol áll a feje, de mindez meg se kottyan neki. Mindig pörög, és kicsattan az energiától. Lapunknak azt ígérte, ez a jövőben sem lesz másképp.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!