Létrehozva: 2020.09.10.

Zokogva vallott VV Fanni barátnője: retteg a gyilkossággal vádolt Lászlótól

Novozánszki Fanni legjobb barátnője, Erika teljesen összetört a tárgyaláson.

Hosszú szünet után szerda reggel 9 órakor a Fővárosi Törvényszéken folytatódott VV Fanni gyilkossági ügye, ahol sor került az ügy vádlottja, B. László és a meggyilkolt valóságshow-szereplő legjobb barátnője, B. Erika szembesítésére. A 42 éves, magas, vékony, fekete hajú, dekoratív nő remegő lábakkal, kisírt szemekkel érkezett a bíróságra, ahol először rá sem mert nézni a korábban „lelkitársaként” emlegetett B. Lászlóra. A barátnő szerint ugyanis visszagondolva, ő sem volt biztonságban.

Fotó: Bors

„Ha nem Fanninak, hanem nekem van pénzem, most én lennék a helyében, és engem nem találnának három éve” – csuklott el a hangja Erikának, aki könnyeit nyelve kijelentette – a vádlott állításaival ellentétben –, semmi köze Fanni eltűnéséhez.

„Bírónő, esküszöm, semmi közöm és szerepem abban, hogy Fanni eltűnt” – zokogott a Bors szerint B. Erika, akinek egy korábbi vallomása is felolvasásra került, amiben arra utal, hogy mióta kiderült, B. László a vádlott, fél még egy helyiségben is lenni vele.

B. Erika a bírónőnek tagadta, hogy egy projekt kapcsán ő segített volna B. Lászlónak Fannival megismerkedni, állítása szerint a férfi kuncsaftként jelentkezett be a lánynál, s így jutott be a lakásába. Azt azonban Erika sem tagadja, hogy ő maga mesélt róla a vádlottnak, hogy Fanni az eltűnése másnapján mellműtétre készült, s hogy a barátnője pár hónappal később végleg el akarja hagyni az országot, amire szintúgy félretehetett.

„Lászlóval jóban voltunk, és tudta, hogy Fanninak operációja lesz, amire már megvan a pénz” – vallotta Erika, aki azt állítja, a vádlott lépten-nyomon azzal nyomasztotta, hogy egymillió forintra van szüksége.

B. László máshogy emlékszik az eseményekre, aki rendhagyó mód átvette védője, dr. Bálint Roland szerepét a tárgyaláson, s maga kérdezgette, s állította saját, olykor ellentmondásos vallomásaival szembe a barátnőt.

B. Erika kezdeti remegése, félelme szép lassan zokogó dühbe fordult, s minden bátorságát összeszedve, a vádlott tekintetét kerülve, de állta a sarat, s válaszolt a ma már rettegett egykori lelkitársának.

„Az ügyészi és sértetti oldal kifogásolta, hogy ügyfelem ennyi kérdést tett fel, de itt minden apró részletnek jelentősége van. László próbálta megmutatni, hogy B. Erika nem mond igazat és elfedi a valóságot” – mondta a Borsnak dr. Bálint Roland, aki szerint B. Erika rángatta bele a vádlottat az egészbe.

Nehéz igazságot tenni, vajon ki hazudik és ki nem, de egy biztos, egy percre mindenkinek megállt a szava, és néma csend honolt a tárgyalóteremben, amikor a zokogó barátnő Fanni terveiről mesélt.

„Az volt a barátnőm nagy álma, hogy abbahagyja ezt az életet, a prostitúciót, és Amerikában új életet kezd. Már repülőjegyet is nézett. A karácsonyt még itthon töltötte volna, de utána maga mögött hagyott volna mindent” – mondta könnyek között Erika, aki szerint ha Fanni élne, már réges rég kereste volna őt, mert napi kapcsolatban álltak, s az első számú bizalmasa volt.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

mandiner.hu

Elájult a román utazóblogger attól, amit Magyarországon látott

metropol.hu

Most jött: baleset történt, fontos szakaszon nem jár a 4-es és a 6-os villamos

mandiner.hu

Amerikai szenátor: Ukrajna elveszítette ezt a háborút

origo.hu

Tíz férfival csókolózott Anne Hathaway

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

90 milliós luxusautót vett Gáspár Laci

SZTÁR

Elképesztő fotók! Undorító, félelmetes állatokkal fotózták a TV2 sztárjait - galéria

SZTÁR

Anne Hathaway: Üzemanyagként tekintettem az alkoholra

SZTÁR

Szente Vajk: Magyarul vallok szerelmet

SZTÁR

Így van most a magyar együttes kórházba került sztárja

SZTÁR

Összeszorul a szív, így néz ki húsvét után Berki Krisztián sírja - fotó

SZTÁR

Zokogva omlott össze a Next Top Model Hungary versenyzője

SZTÁR

Hoppá! Összejött az Exatlon két sztárja?