HŰHA

Hatalmas adományt gyűjtött Zalatnay Cini

Az énekesnő köztudottan szívén viseli az állatok sorsát, így a nehéz időkben sem feledkezett meg a menhelyekről.
  • Szerző: Buster

Zalatnay Sarolta komoly készletet vásárolt kutya- és macskatápból, hiszen állatvédőként tudja, hogy a koronavírus-világjárvány miatt nem csak az emberek, de az árván maradt és menhelyeken élő állatok is bajba kerültek. Az énekesnő ezért úgy döntött, hogy az élelemhiánnyal leginkább sújtott telepeknek gyorssegélyt biztosít.

Fotó: Zalatnay Sarolta

„Tudom, hogy most az emberek egészségének megóvása a legfontosabb, de nem szabad megfeledkeznünk a menhelyeken élő kutyákról és cicákról sem. Most, hogy járvány pusztít, megálltak az örökbefogadások, ugyanakkor sajnos egyre több állat kerül be a menhelyekre. Kaptam egy listát arról, hogy hol, mennyi időre elegendő tartalékkal rendelkeznek és ennek tükrében most adományt viszünk oda, ahol már csak pár napra elegendő táp van”

- kezdte lapunknak az énekesnő, aki természetesen nem maga indul útnak a csomagtartónyi adománnyal.

Fotó: Zalatnay Cini

„Eddig nagyjából száz kiló tápot tudtam venni, és a lányom, illetve a menedzserem indulnak vele útnak, de már szervezés alatt van további kétszáz kiló beszerzése is. Ugyanakkor minden állatbarátot arra kérek, ha csak teheti, vigyen adományt a hozzá legközelebbi menhelyek kapujába”

- üzeni lapunkon keresztül is Zalatnay Cini.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?