LELKIZŐ

A Viszkis vallomása: Nem számítottunk a második babára

A Viszkis rablóként ismerté vált Ambrus Attila nem akart hinni a szemének, amikor felesége megmutatta neki a terhességi tesztet. Attila azóta már kétszeres apuka.
  • Szerző: Buster

Ambrus Attila második gyermeke éppen két hete született meg, ami csodaszámba megy, hiszen Magor nem tervezett gyermek, mivel a szülők úgy tudták, természetes úton esélyük sincs szülővé válni.

Ambrus Attila

A Viszkis rabló erről a vasárnap este adásba kerülő Frizbi felvételén mesélt Hajdú Péternek. „Az első gyermekünk lombikprogramban jött a világra és az orvosok egyöntetűen azt mondták, hogy más módon nem lehet kisbabánk. Aztán mégis csak lett, hiszen Magor természetes úton fogant. Nem is terveztük...”- kezdte a LifeTV stúdiójában Ambrus Attila, aki eleinte nem is arra gyanakodott, hogy a felesége állapotos.

Ambrus Attila

„Néztem, ahogy nő a feleségem pocakja és mondtam is neki, hogy csináljon valamit, mert jön a nyár és megyünk a strandra, ahol engem ismernek. Aztán gondoltam vegyünk egy tesztet. Meg is jelent a csík, de az volt az első gondolatom, hogy tuti lejárt a szavatossága, szóval vettünk még hármat. Persze mindegyiken meg is jelent a piros csík. Úgy voltunk vele, ha ez a baba hozzánk akar jönni, akkor jöjjön csak” - magyarázta Hajdú Péternek a Viszkis rabló.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?