Létrehozva: 2021.03.01.

Évek óta halogatta, most megműtötték a magyar énekes szívét

Vastag Tamás éveken át halogatta a műtétet, pedig a veleszületett szívbetegségének igen kellemetlen tünetei voltak. Ezért várt eddig...

Hosszú évek hallgatása után rukkolt elő új dallal és klippel Vastag Tamás Fonogram-díjas énekes. A zenei pályafutásának parkoltatása nem tudatos döntés volt, a 29 éves művésznek egyszerűen nem maradt ideje zenei karrierje építésére, de arra sem, hogy egy régóta halogatott műtétet elvégezzenek rajta. A koronavírus azonban az ő életében is átírta a fontossági sorrendet.

Éveken át halogatta a beavatkozást

„Az egyik színházi feladat hozta a másikat, mire felocsúdtam, már ott tartottam, hogy a színház és a gyerekek mellett nem maradt időm dalt szerezni” – meséli a Bors megkeresésére Tamás. „Aztán „nagyon jó” ritmusérzékkel, pont a lezárások előtt úgy döntöttem, váltok. Jeleztem a színházban, hogy a jövőben egy kicsit megint a zene felé szeretnék fordulni”- folytatta az énekes, aki persze ironizált, amikor jó ritmusérzéket említett, hiszen míg a színházakban dolgozó művészek már próbálhatnak, online előadást tarthatnak, ad­dig a zenészek lassan egy éve fellépés nélkül maradtak. Bár, adódik időnként néhány lehetőség.

„A karantén alatt a barátokkal rengeteg időt töltöttünk ötleteléssel, zenéléssel, ezekből a beszélgetésekből született meg a Harangok című dalom is, köszönet érte Patocska Olivér, Barabás Dávid és Tóth Zsuzsi barátaimnak”- árulta el az előadó, aki természetesen klipet is forgatott a dalhoz, amiben szerepet kapott két fia Samu és Péter is.

Samu nagyon hasonlít az énekes gyermekkori önmagára

„Kivételes alkalom, hogy a gyermekeimet szerepeltetem, nem mutogattam őket eddig, és ezután sem fogom. A Harangok című dalhoz készült klip azonban egy önéletrajzi ihletésű dalhoz készült, a fiatalkori énemet játssza el a nagyobbik fiam, Samu. Mivel a gesztusai tökéletes másolatai az enyémnek, hasonlít is rám, nem volt kérdés a választás”- mondta a - Borsnak Tamás.

A zenészt nem csak az alkotásban segítette a karanténidőszak, a leállás alatt végre rávette magát arra a szívműtétre, melyet már évekkel ezelőtt el kellett volna végezni. A rendetlenkedő szíve ugyanis a legváratlanabb szituációkban hozta kellemetlen helyzetbe, néhányszor koncerten is.

„Ugyanaz a szívbetegségem, mint Majkának: egy velem született ritmuszavar, amit katéteres műtéttel állítottak helyre. Már jó ideje meg kellett volna csináltatni, mert időnként furcsa tüneteket tud okozni. Rossz érzés, amikor a normális tempó mellett beüt egyet a szív, pláne, ha az ember a színpadon áll. Időnként előfordult velem, ilyenkor igyekeztem úgy tenni, mintha misem történt volna”- vallotta be az énekes, aki tudja, hogy ha most nem fekszik kés alá, később sokat romlott volna az életminősége.

Néha a színpadon is félrevert az énekes szíve

„Dr. Gellér László professzor kezei között , a Városmajori Klinikán, igazán biztonságban éreztem magam, már a műtét másnapján arra gondoltam, hogy miért nem jöttem előbb ide? Sokkal jobbnak érzem most a szívemet, felszabadító érzés túl lenni a beavatkozáson- mondta Vastag Tamás

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

"Eredeti cicije van?" – kikérdezte barátja a Házasság első látásra szereplőjét

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

vg.hu

Varga Judit: senki soha nem mondta meg a kormányból, hogy mit csináljak a magánéletemben

ripost.hu

Kiderült Szoboszlai titka: rászokott a különleges piára

hirtv.hu

Varga Judit: Magyar Péter nem feltétlenül az az ember a magánéletében, akit ő mutatni akar a külvilágnak

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Megható fotó, így öleli kislányát Hosszú Katinka

SZTÁR

A Next Top Model Hungary stylistja: a modellek hibája néha tervezett

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt