HŰHA

Varga Irénnel kicsit elszaladt a ló: Állítja, lenyomta Rubint Rékát is

Varga Irén az éneklés, a főzés és a sminktanácsadás után most sportnagykövetnek állt. Mindjárt egy orbitális kamuval kezdte az életmódváltást. Rubint Réka a kanyarban sincs...
címkék:
  • Szerző: Buster

Varga Irénnek már saját weboldala is van, ahol különféle róla szóló cikkek születnek. Apró, ugyanakkor nem meglepő érdekesség, hogy a cikkekben hemzsegnek a magyar nyelvet páros lábbal tipró mondatok. Ami viszont ennél is érdekesebb, az a legújabb szösszenet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Varga Irén

Varga Irén többet fut, mint Rubint Réka. Fotó: YouTube

Ennek tanúsága szerint ugyanis hősnőnk futni kezdett és mindjárt ki is tűzte a célt, ami napi 10 kilométer. Ennek bizonyítására több képet is posztolt az asszonyság, amin jól látszik, hogy a „futószettje” nem hogy sportolásra, de tulajdonképpen utcai viseletnek is tökéletesen alkalmatlan.

Varga Irén

Varga Irén futószettjét egy cirkuszi bohóc is megirigyelhetné... Fotó: Facebook

Egyébként ha visszatérünk kicsit a napi célként meghatározott 10 kilométerhez, akkor meg kell említenünk Rubint Rékát, aki hazánk legismertebb és legelhivatottabb fitneszedzőjeként napi 7 kilométert fut, ami még az ő erőnlétével is szép teljesítmény. Ennél fogva két dolog történhetett. Varga Irén maga a csoda és végre kiderült, hogy miben is tehetséges igazán, vagy nettó hazugság, hogy sportolni, vagyis futni kezdett.

Szerinted?

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?