SZTÁR

Újra összeáll az UP!

Bizonyára mindenki emlékszik még az Ez az enyém ez a nap kezdetű dalra, mely az Ujvári Péter által alapított UP! zenekar egyik felejthetetlen slágere volt. Október 9-én újra összeállnak az Akvárium Klubban, hogy egy felejthetetlen koncert keretében idézzék meg a múltat.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Ujvári Péter az UP! zenekar alapítója, zeneszerző, énekes, producer, most 2020 őszére összerántotta a produkciót és megszületett az új UP!. A stílusukhoz, melyet sunshine-boogie-nak neveznek, hűek maradtak. Ugyanaz a zenekar, de mégis más, ugyanaz az életvidámság, de kicsit már nagyobb tapasztalattal, Ujvári Péter és az UP! energiaszintje pedig mit sem változott.

A zenéről nehezen lehet beszélni, hallgatni kell, hogy megszeressük, véleményezni tudjuk, tetszik-e vagy sem. Ezért mostantól mindenkinek szeretettel küldjük az új UP! zenéket és klipeket a jövőben. A zenekar alap felállása: dob, basszus, gitár, dj, fúvósok, melyeket a modern elektronikus hangszerek és kütyük segítenek ki. Koncerteken a banda teljes alaplétszáma 8 fő lesz, mely hangzás igazán egyedi stílusra vall majd.” – mesél az új felállásról Ujvári Péter. Emellett számos vendégfellépő is érkezik majd a koncertre, így aki nosztalgiázna egy jót, semmiképp se hagyja ki!

Október 9-én legyen tiétek a nap!

Jegyeket itt találsz, a Facebook eseményt itt tudod megnézni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?