SZTÁR

Újabb támadás érte Sebestyén Balázst, ez már háború

Súlyos vád érte a népszerû mûsorvezetőt, ő azonban nem hátrál meg!
  • Szerző: Doris

Most már biztos: a Class FM tulajdonosa, Michael McNutt pert indít Sebestyén Balázs, valamint feleségének cége ellen, mivel szerinte a rádiós új műsorának neve, a Reggeli Show, nagyon megtévesztő.

Az amerikai azzal vádolja a műsorvezetőt, hogy védjegybitorlást követtek el, vagyis szabályosan lekoppintották a Morning Show logóját és a műsor címét - számolt be róla a Blikk.

"Balázst jó szakembernek tartom, de a jogszabályok rá is vonatkoznak"

- magyarázta a lapnak McNutt, aki elsődleges feladatának tartja, hogy megvédje a brandet, és azt kérte a bíróságtól, hogy bocsánatkérésre kötelezzék Balázst. Ezen kívül - amennyiben lesz határozat - öt napon keresztül minden reggel olvassa be a védjegybitorlást meghatározó ítéletet.

A Blikk a műsorvezetőt is megkereste az ügyben, Balázs pedig nem kertelt!

"Megértem, hogy McNutt nem tud belenyugodni, hogy elvesztették analóg frekvenciájukat, de unalmas, hogy mindig a mi nyakunkon próbál felkapaszkodni! Szórakoztat, hogy épp ő beszél védjegybitorlásról, akit simliskedései miatt öt évre eltiltottak a cégvezetéstől Magyarországon, ráadásul pontosan tudja, hogyan jutottak hozzá a régi nevünkhöz. A védjegyhivatal eldönti, kinek van igaza"

- fakadt ki Balázs, aki egyúttal azt üzente McNuttnak, hogy pereskedés helyett inkább utalja át a stáb utolsó, elmaradt fizetését.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?