SZTÁR

Új tagokkal bővült az Irigy Hónaljmirigy

Különleges módon zárul A helyettesítők első szezonja, ugyanis a nézőknek egy fergeteges, speciális Irigy Hónaljmirigy koncertélményben lehet részük. A helyettesítők, Bárdosi Sándor és Növényi Norbert jóvoltából a Sláger TV nézői exkluzív betekintést nyerhetnek az IHM-es fiúk fellépésének kulisszái mögé a mûsor különkiadásában.
  • Szerző: RIPOST

A két bolondos birkózó ismét nagy fába vágta a fejszéjét: ezúttal zenekari road-nak álltak, ráadásul nem is akármilyen zenekar mellé. Az Irigy Mirigyek nem kímélték a srácokat: nagyjából egy tonnányi felszerelést kellett kipakolniuk, összeszerelniük, majd elpakolniuk. A fellépés előtt Bárdosi Sándor és Növényi Norbert a fellépőkkel is lepacsiztak, akik lelkesen biztatták a srácokat.

„Majd a fellépő-ruhát felpróbálom előtte”

– poénkodott Bárdosi, akkor még nem is sejtve, milyen feladat vár rá a műsor különkiadásában. Az egyik számnál ugyanis Sipos Péter őt küldte fel maga helyett a színpadra – szoknyában és főkötőben – az asszonykórus tagjaként.

„Egyik szerepemet át tudtam adni Sanyinak, így volt időm a büfében lazítani”

– nevetett Peti.

„Nagyon viccesen és élvezetesen alakult az este, és ezzel együtt rendkívül megtisztelő is volt, hogy két ilyen neves sportoló vett részt a velünk való bohóckodásban” – tette hozzá, majd viccesen megjegyezte:

„Mi egy nagy család vagyunk… mivel ilyen erős fiúk, szívesen látnánk őket a csapatunkban!”  

Sanyi a forgatás után is ezerrel pörgött, és elárulta:

„Hatalmas buli volt velük lenni, bármikor szívesen visszamennék.”

A jelmezekkel Növényi is megismerkedett, bár ő csupán a kulisszák mögött: magára kapta Vazul néni ruháját, illetve pár perc erejéig göndör szőke fürtökkel gazdagította hajkoronáját. Norbi hatalmas lelkesedéssel mesélt a csapatról: „Amilyenek a színpadon, pont olyanok az életben is. Vidámak, szeretik az életet, odafigyelnek egymásra és másokra is. Már 29 éve szolgálják a közönséget szívből jövő lelkesedéssel, képesek megszólítani a 9 évestől kezdve a 90 évesig bárkit.”

Izgalomban és nevetésben nem lesz hiány: Sanyi fordítva szerelte össze a dobfelszerelést, majd bukfencet vetett a közönség szeme láttára, Norbi megdézsmálta a fellépőknek szánt pogácsát. Még egy – már használatba vett – mobilvécével is táncot lejtettek a srácok A helyettesítők csütörtöki adásában, melynek előzetese az alábbi linken tekinthető meg:

Vajon a két olimpikon közül melyiknek van jobb érzéke a zenéhez? Kiderül csütörtökön 20:00-kor a Sláger TV-n!

 

 

És ezeket olvastad már?