FÜLES

Új információk derültek ki Törőcsik Mari állapotáról, így van most a nemzet színésze!

Törőcsik Mari örömmel fogadta a koronavírus miatti veszélyhelyzeti intézkedések enyhítését, majd pedig a végét, hiszen végre újra élet költözhetett velemi otthonába. Az utóbbi hónapokban csak ápolója lehetett mellette, de a nemzet színészéhez most sokan készülnek látogatóba…
  • Szerző: Buster

A Kossuth-nagydíjas színészlegendára különös gonddal kellett vigyázni március óta, vagyis a koronavírus-világjárvány berobbanásának kezdetétől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Törőcsik Mari nemcsak hogy idős, de a tüdeje is rendetlenkedik évek óta. Ezért hermetikusan elzárták őt a külvilágtól és egészen mostanáig csak telefonon tudtak érdeklődni állapotáról a legközelebbi hozzátartozói és barátai is.

Fotó: MTI

Nemrég a Blikk arról írt, hogy Törőcsik Mari összeroppant a magánytól. Lapunk megtudta, ahogyan a járvány továbbállt, úgy tért vissza a művésznő életkedve és jó hangulata. A szombathelyi Weöres Sándor Színház igazgatója, Jordán Tamás folyamatosan tartotta a kapcsolatot a színészóriással, telefonon tartotta benne a lelket.

„Az elmúlt hetekben-hónapokban számtalanszor hívtam Marit, aggódtam érte. Szerencsére messze elkerülte őt a vírus, hiszen egy apró, festői faluban él és természetesen a széltől is óvta őt az ápolónő, aki mindig mellette van” – kezdte lapunknak Jordán Tamás, aki jó hírekkel szolgált Törőcsik Mari állapotával kapcsolatban.

„Az utóbbi időben valóban kissé nyomott volt a hangulata, de ez nem is csoda, hiszen nem tudott találkozni a szeretteivel. Most már sokkal jobb a kedve és visszatért a humora is. Szerintem ez annak köszönhető, hogy a napokban meglátogatta őt a lánya és a veje. Néhány napon belül magam is tervezem, hogy beköszönök hozzá, hiszen nagyon hiányoznak a beszélgetéseink, amikből mindig tanulok valamit” – nyilatkozta a -nak a színházigazgató.

Természetesen nem ő az egyetlen, aki Törőcsik Mari látogatására készül. Unokája, Járai Máté is tervezi, hogy amint lehet, feleségével autóba ülnek és meg sem állnak Vele­mig, ami számukra egyet jelent szerelmük beteljesülésével is.

Hogy mit mondott Máté, kiderül a napilap szerdai számából!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?