SZTÁR

„Új értelmet adtak az életemnek” – megszületett Rózsa György unokája, a kicsi nevét is elárulta

Megható üzenettel tudatta a legendás műsorvezető: megszületett az unokája.
  • Szerző: Ripost

Nagy örömhírről számolt be az Instagram-oldalán Rózsa Gyuri: a műsorvezető nagypapa lett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Halljátok, Kelet, Nyugat, Észak, Dél! Megszületett az első unokám, Ádám! A szülei, Rózsa Csilla és Lukács Viktor új értelmet adtak az életemnek. Köszönöm! Ádám 310 dekás, 56 cm magas. Legyenek hárman együtt nagyon boldogok!” – írta a bejegyzésében a műsorvezető.

Halljátok,Kelet,Nyugat,Észak,Dél! Megszületett az első unokám, Ádám! A szülei, Rózsa Csilla és Lukács Viktor új értelmet adtak az életemnek. Köszönöm! Ádám 310 dekás, 56 cm magas. Legyenek hárman együtt nagyon boldogok!

A műsorvezető nagyon várta már a kicsi érkezését, akit azonban a koronavírus-járvány miatt valószínűleg még hetekig nem szoríthat magához.

„Már nagyon várom az unokámat! Csilla a jövő hétre van kiírva, így tényleg csak pár nap választ el attól, hogy hivatalosan is nagypapa legyek. Viszont türelmesnek kell lennem, hiszen a lányom nagyon félt a koronavírus-járvány miatt, ezért én nem lehetek ott velük a kórházban. Sőt, az első időszakban biztosan nem foghatom a karomba a picit, csak fényképen vagy videóhívásban gyönyörködhetek benne”mondta a nak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?