SZTÁR

Tvrtko elárulta: házas volt Kandech Evelyne. Nem hiszed el, ki volt az énekesnő férje

A tévés gyermekkora óta ismerte az énekesnőt, ő segített megtalálni az édesapját.
  • Szerző: Ripost

Vujity Tvrtko megható fotókkal búcsúzott Kandech Evelyne-től. A 37 éves Megasztár-csillag egykori segítője most részletesen elmesélte közös történetüket a Facebook oldalán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az EVELYNE akció – így nevezték azt a missziót, aminek keretében a tévés elindult a lánnyal az édesapát felkutatni.

A történet nagyon izgalmas, szó esik benne egy házassági papírról is, amin a lánytVujity-Kandech Evelin néven nevezték.

„Az énekes lány nem fél. Nem félt, de azért hozzám bújt. Vujity-Kandech Evelyne, ez volt a „hivatalos”neve, így szerepelt a regisztrációs lapon, így írták be a támaszpont vendégkönyvébe is.” – idézi fel a történetet a tévés.

Kiderült: nem szerelmi viszony volt köztük, csak így biztonságosabb volt az utazás. „2004. április 22-e hajnal 6 óra. Ferihegyen két álmos pécsi kászálódott fel a repülőre. Hivatalosan a Kandech Evelin és Vujity-Tvrtko nevek szerepeltek az útleveleikben, de Suha György közvetítésével egy Európában élő Sierra Leone-i konzul kiállított egy házassági papírt is, amelyen útitársamat már Vujity-Kandech Evelin néven nevezték. Suha György és a másik afrikai diplomata is azt mondta: a lehetőségekhez képest ez így biztonságosabb, mert a félvérek nálunk feketének, abban a régióban viszont fehéreknek számítanak, így Evelinnek valamekkora védelmet nyújt, ha látják: nincs egyedül, a 'férjével' utazik.” – idézte fel a különös házasság történetét.

Az akció végül sikerrel járt: a lány találkozott az édesapjával és testvéreivel, unokatestvéreivel.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?