LELKIZŐ

Tóth Gabi rárúgta az ajtót alvó szerelmére

Az énekesnő, saját bevallása szerint sosem tudott titkot tartani és ez így volt akkor is, amikor egycsapásra megváltozott az élete...
  • Szerző: Buster

Tóth Gabi tavaly decemberben adott életet első gyermekének, de csak most mesélt arról a pillanatról, amikor meglátta a terhességi teszten, hogy áldott állapotba került. Az énekesnő azt is elmesélte, hogyan tudatta férjével, hogy hamarosan gyermekük születik.

Fotó: tv2

Gábor éppen aludt, amikor Gabi a fürdőszobában elvégezte a tesztet és bizony egy pillanatig sem gondolkodott. Egyszerűen berontott a hálószobába...

„Szóval megmondom őszintén, én soha nem voltam az a típus, aki bármit is magában tud tartani. Vannak nők (kicsit irigylem őket), akik egy ilyen hírt hosszasan érlelgetve eltervezik, hogy miként tolmácsolják a párjuknak. Esetleg napokig agyalnak a nagy bejelentés módján, hogy az minél örömtelibb és emlékezetesebb legyen. Nos, az utóbbi nekem is összejött. Tuti, hogy az én drágám emlékezni fog rá, amíg él…”

- kezdte a csalad.hu-nak adott interjújában az énekesnő.

Fotó: Facebook

„Merthogy miután képes voltam elhagyni a mosdót, ahol egycsapásra megváltozott az életem, gondolkodás nélkül rárúgtam az ajtót a hálószobában alvó szerelmemre, és össze-vissza ugrálva, pattogva, lóbálva a tesztet, azt kiabáltam: „Úristeen, terheees vagyooook, most mi lesz, Gááábooor, gyereeeeküüüünk leeesz, vége mindenneeeek!!!!” Szerencsétlen ember szerintem azt remélte, hogy ez még az álom része, és ha felébred, eltűnik ez a hibbant tyúk a szobájából. Ahogy kezdett magához térni, realizálódott benne, hogy a hibbant tyúk nagyon is valóság, ráadásul egy hete kérte meg a kezét, és az élete hátralevő részét vele fogja leélni. Vélhetően ez a felismerés megrémítette picit, mert olyan fejet vágott, mint aki szellemet lát. Mondjuk pár hónap távlatából nézve, nem csodálom”

- mesélte Gabi.

És ezeket olvastad már?