LOVE

Szupertitkos esküvőn mondott igent Tóth Gabi

Sejteni lehetett, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor még a decemberben születendő kislányuk érkezése előtt kimondják egymásnak a boldogító igent.
  • Szerző: Buster

Mindenkit meglepett, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor az egyik pénteken megjelenő magazin címlapján esküvői fotón pózol. A menyegzőről ugyanis csak a szűk család és a tanúk tudtak. A lapban megjelent fotókat is Gabi testvére, Tóth Vera készítette. Gabi a lapnak elárulta, semmi sem úgy történt, ahogyan azt Gáborral megálmodták.

Ők ugyanis úgy tervezték, hogy az eljegyzés után megszervezik hetedhét országra szóló álomesküvőjüket és lakodalmukat, de az élet közbe szólt, hiszen az énekesnő egy héttel az eljegyzés után tudta meg, hogy gyermeket hord a szíve alatt. Ennek ellenére persze megköttethetett volna az álomfrigy, de Gabi nehezen viselte a várandóssága első hónapjait, így végül az apró, családias esküvő mellett döntöttek.

Természetesen praktikus oka is van annak, hogy a szerelmesek még a gyermekük születése előtt összekötötték az életüket, hiszen ha úgymond „vadházasságba” érkezne a pici, a sztárséfnek apasági nyilatkozatot kellene tennie, hogy a kislány a nevét viselhesse. Az énekesnő a cikkben azt is elárulta, hogy jövőre terveznek egy lakodalmat is, hiszen szeretnék, ha a barátaik is velük tudnának örülni egy hatalmas buli keretében.