SZTÁR

„Többen sírva fakadtak, annyira erősek a képsorok” – Lehengerlő a nézők szerint az Elk.rtuk

A kritikusok szerint világszínvonalú lett az Elk.rtuk, de a nézők véleménye a fontosabb. Ám ők sem tudnak mást mondani, csak azt, hogy korszakos mestermű született. A Ripost egyik fiatal olvasója is ott volt a premieren.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A magyar filmtörténelem egyik legfontosabb műve készült el azzal, hogy a mozikba került az Elk.rtuk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének kiszivárgásáról, annak körülményeiről és a következményekről szóló politikai thriller a modern magyar történelem legsötétebb napjait hivatott bemutatni, és a misszióját teljesítette is. Sőt! A nézők szerint a filmben látott jelenetek olyan szinten hatnak az érzelmekre, hogy többen sírva fakadtak. A szerelmi szál, az archív képsorok és a valóságot idéző újraforgatott jelenetek is mind hatásosak, és remekül lettek összefűzve.

Mestermű született

Mestermű született (Fotó: MegaFilm)

És hogy kiknek szól a film? Mindenkinek, aki magyar. A egyik fiatal olvasója, János ott a volt a barátaival a premieren a Corvin Moziban, és hiába 19 évesek mindössze, életük nagy filmes élménye lett az Elk.rtuk.

„Még gyerek voltam, amikor az őszödi beszéd kiszivárgott, így én csak a sajtóból ismerem az akkor történteket. Ezt a filmet látva viszont olyan, mintha ott lettem volna kint az utcán. Nem tudom, hogy mikor láttam ennyire hitelesen megcsinált filmet. Nem csoda, hogy többen sírva fakadtak, annyira erősek a képsorok” – írta meg a -nak élményeit olvasónk.

A közösségi oldalakon található kommentekből az is kitűnik, hogy Gubás Gabi Dobrev Klárája velőt rázóan zseniális.

Gubás Gabi játékát élteti mindenki

Gubás Gabi játékát élteti mindenki (Fotó: Fotó: Dombóvári Tamás)

Kocsis Máté is az elsők között látta az Elk.rtukat. A Fidesz frakcióvezetője is azon a véleményen van, hogy ezt mindenkinek látnia kell!

Büszkék lehetnek magukra a stábtagok

Büszkék lehetnek magukra a stábtagok (Fotó: Dombóvári Tamás)

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?