SZTÁR

Egy évtizedes szerelem: Katalin hercegné és Vilmos herceg a házassági évfordulójukat ünneplik – Fotó

A Cambridge-i hercegi pár két új portrét is megosztotta a jeles nap alkalmából. Boldogságuknak nem szabhatnak határt.
  • Szerző: Ripost

Egy évtizedes házasság és három gyerek után Katalin hercegné és Vilmos herceg olyan boldognak tűnnek, mint soha előtte.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tizedik házassági évfordulójukat ünnepli Cambridge hercege és hercegnője, aminek alkalmából két új romantikus portrét is megosztottak.

Fotó: Northfoto

A fényképek egyszerre lettek elbűvölőek és fenségesek, de mégis természetesek. A képen Kate és Vilmos látható a hivatalos londoni rezidenciájuk udvarán, valamint a kertjükben ülnek. Mindkettőből egyértelműen süt, hogy a pár könnyed, szeretetteljes bizalommal bír a másik iránt.

A szemfülesebbek nemcsak az összeillő kék ruhájukat pillantják meg a boldog fényképen, hanem azt is, hogy Diana hercegnő híres zafír és gyémánt eljegyzési gyűrűjét viselte az ujján Katalin.

Egy bennfentes szerint lehet, hogy ez lesz a tizedik házassági évfordulójuk, de valószínűleg a házaspár a szokásos módon végzi majd a napját, többek között, hogy iskolába kísérik gyermekeiket.

Segítőik szerint ragaszkodnak ahhoz, hogy gyermekeik – a hétéves György herceg, a vasárnap hatéves Sarolta hercegnő és a hároméves Lajos herceg – legyenek az elsők. Egyes források pedig arról számoltak be, hogy Vilmos rendkívül büszke feleségére, ahogyan alkalmazkodni tudott a királyi család életéhez.

„Magáévá tette a munkát, és egy gyönyörű családot adott neki. Ők most egy igazi csapat” – mondta a palota egyik forrása.

Tíz évvel ezelőtt, pont ezen a napon, 2011. április 29-én Katalin hercegné és Vilmos herceg a Westminster-apátságban lépett oltár elé, a szertartást Dr. Rowan Williams, Canterbury érseke végezte. A pár 2000 vendég előtt mondta ki a boldogító igent, és 36,7 millió ember követte figyelemmel az eseményt világszerte.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?