SHOWBIZ

Elképesztő tippeket kap Tilla

A műsorvezető nagyon élvezi a Nicsak, ki vagyok? vasárnapi forgatásait és kíváncsian várja az új leleplezéseket, hiszen neki is vannak tippjei...
  • Szerző: Buster

Till Attila rutinos műsorvezető, de most ő is a szokottnál izgatottabban várja a Nicsak, ki vagyok? élő show-it, hiszen neki is vannak tippjei, kiket is rejthetnek a TV2 szuperprodukciójának maszkjai. Ugyanakkor hihetetlenül élvezi az adásokat, különösen azt kedveli, amikor a sztárcsapatok próbálnak logikázni…

„Nagyon izgalmas ez a műsor és persze fejben nekem is születnek tippjeim. Egyébként érezhető, hogy rengeteg embert foglalkoztat, vajon kik is lehetnek a maszkok alatt, mert az adások után rengeteg üzenetet kapok a közösségi oldalakon. Természetesen mindenkinek vannak tuti tippjei, amiken néha nagyon jót derülök. Hihetetlen karakterek ugranak be embereknek, de nem mondok egyet sem, mert hát mi van, ha tényleg őket rejtik a jelmezek”

- kezdte nevetve Tilla, aki a nézőknek és persze a sztárcsapatoknak is azt tanácsolja, hogy gondolkodjanak szélesebb merítésben, hiszen a Nicsak, ki vagyok? színpadán tényleg bármi megtörténhet.

„Az eddigi két adás példájából kiindulva bárki lehet egy-egy maszk alatt, szóval mindenki engedje szabadon a fantáziáját, hiszen akár a legvadabb tipp is valósággá válhat. Én álmomban sem gondoltam volna, hogy itt találkozom majd Szőke Zoltánnal, vagy éppen Shane Tusuppal. Szóval, tippekre fel, hiszen biztos vagyok benne, hogy most vasárnap is leesik majd az állunk egy-egy leleplezés után”

- mondta Till Attila.

És ezeket olvastad már?