SZTÁR

Tarol a 103.9 Sláger FM!

Kimagasló eredményekkel büszkélkedhet Budapest rádiója, a 103.9 Sláger FM regionálisan és országosan egyaránt.

Az immáron 622 ezer fős elérésű fővárosi adó továbbra is az ország szívének kedvenc csatornája, az elmúlt hónapokban mért adatok alapján közel 30%-kal növelte hallgatottságát.

Budapest a 103.9 Sláger FM-re hangol!

A Kantar-Hoffmann legfrissebb publikációja alapján a fővárosban, a teljes lakosság körében a legtöbben a népszerű csatornát, a 103.9 Sláger FM-et választják. Hasonló trendek láthatók a fizetőképes kereslet szempontjából kiemelten fontos, 30-59 éves célközönség esetében, ahol tovább erősíti piacvezető pozícióját Budapest első számú kereskedelmi rádiója.

Egész nyarat átívelő fesztiválok és koncertek, és az ország izgalmas sporteseményei közepette a fővárosban, a 25 év felettieknél is határozottan kedvelt alternatívát jelent a 103.9 Sláger FM.

A 17. FINA Világbajnokság Főszurkolója is 103.9 Sláger FM rajongó!

A 17. FINA Világbajnokság magyar versenyzőit támogatva egy héten át tartó aktív helyszíni jelenléttel járta Budapest népszerű pontjait, a város főszurkolóját keresve a 103.9 Sláger FM száguldó riportere, exkluzív ajándékokkal és szurkolói csomagokkal felszerelkezve a FőTaxi jóvoltából. Az egész héten át tartó interaktív hajsza rengeteg jó pillanatot okozott mind a helyszínen drukkoló hallgatóink, mind az adásból tájékozódó szurkolók számára, örök élményt biztosítva a nyár egyik fő eseményén, a 17. FINA Világbajnokságon.

Szuperkoncerttel zárta a nyarat a 103.9 Sláger FM!

A világhírű szupersztár, Robbie Williams fantasztikus koncertet adott a 103.9 Sláger FM közreműködésével augusztus 23-án a teltházas Groupama arénában!

Gigantikus méretű díszletekkel, látványos show elemekkel, óriási tűzijátékkal várta többek között Robbie Williams a közönséget vadonatúj, The Heavy Entertainment Show elnevezésű stadionturnéján, amellyel Budapestre is ellátogatott. 

A fő attrakció előtt nem kisebb név melegítette be a rajongókat, mint a legendás angol pop csapat, az Erasure. A legszerencsésebb 103.9 Sláger FM hallgatók a helyszínről válhattak a gigasztár szuperkoncertjének részeseivé.

Fenyő Miklós 20. alkalommal lépett fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon!

Õrületes bulit csapott a magyar rock & roll koronázatlan királya a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, ahol Fenyő Miklós 20. alkalommal adott Dunaparti Randevút közönségének.

A műsorból nem hiányozhattak a legismertebb dalok sem - Csavard fel a szőnyeget, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária- és Fenyő-sláger. A fergeteges rock and roll randevú itt azonban még nem ért véget: Fenyő Miklós nagyszabású életmű koncertre készül munkásságának 50. évfordulójára! Igazi kuriózumra számíthat a közönség a Budapest Sportarénában, ahol decemberben lép színpadra a Csókkirály.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?