SZTÁRSZERENCSE

Hihetetlen szerencse! Súlyos balesetet úszott meg Stohl András

A színész fellépése majdnem tragédiába fulladt, hiszen egy nehéz homokzsák kis híján a fejére esett. Miközben a nézők a szívükhöz kaptak, ő viccesen reagált a veszélyes esetre.
  • Szerző: MMB.

Stohl András nem csak a képernyőn kerül nem mindennapi helyzetekbe, hiszen míg a Válótársak című sorozatban meztelenre vetkőzik, addig színházi előadása közben igazi vészhelyzeteket él át.

Szombat esti színpadra lépése nem várt fordulatot vett. Egy súlyos kellék a színpadra esett, és majdnem eltalálta a színész fejét.  Buci nem rémült meg, sőt viccesen reagált a rázós helyzetre - írta meg a Bors.

A harmadik felvonás egyik jelenetében Stohl András és Kern András volt a színpadon, amikor egy homokzsák zuhant a kanapéra, amelynek épp Stohl András támaszkodott.

"Lenézett rá, és egy ajtón, amely a díszlet része volt, kivágta a színpadról, hozzátéve: ez nem ide való" - idézte fel a történteket az egyik néző, majd hozzátette, Stohl viccesen egy terrortámadáshoz hasonlította a váratlan esetet. A színész azonban többet nem kívánt nyilatkozni a szerencsésen elkerült balesetről.

"Ez az eset csak a színházra tartozik" - mondta tömören a lapnak az RTL Klub sztárja, a Vígszínház szerint pedig senki nem vonható felelősségre ebben az esetben.  

Még sikeres, jól működő előadások esetében is előfordulhat technikai hiba. Ez történt A testőr című előadásban, amit Stohl András, ahogy egy igazi színészhez illik, azonnal frappánsan megoldott.

A közönség a színész gesztusát nagy tapssal fogadta. Az előadás kitűnő hangulatban folytatódott" - nyilatkozta a színház vezetősége.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?