SZTÁRSZERENCSE

Ezért a dalért őrülnek most meg: Új klippel robbant be a magyar énekes!

Az énekes stílust váltott! Bejött neki!
  • Szerző: P.D.

Az "Ez az út az az út" című dalból készítette el Tilinger "Házibuli"  Attila az idén 15 éves pályájának eddigi egyetlen videoklipjét, amely öt nap leforgása alatt több mint negyedmillió kattintással büszkélkedhet.

"Titkon számítottam arra, hogy nagy lesz az érdeklődés a klip iránt, hiszen amellett, hogy a hátam mögött álló csapat mindent okosan épített fel, egy rendkívül jó dalról, és egy valóban profi klipről van szó, amelynek a szereplői mellett sem szabad szó nélkül elmenni, hiszen profi modellek, akik közül többen európai és világkarriert futottak már be" - kezdte a %%-nak az énekes.

"Felvonultatjuk a sokszínűséget a klipben a szereplők által, akik megélik a rosszat és a felhőtlen vidámságot is a filmben, ezzel is azt szerettük volna kifejezni, ami a dal üzenete: éld meg a mindennapok örömét és bánatát, ne nézz hátra, csak haladj az úton, aminek a végén pont ott fogsz állni, ahol szeretnél, ha kellően bátor vagy hozzá és mersz belevágni akár az őrült kalandokba is, hiszen az élet ilyen, a világ magától nem fordul meg körülöttünk! Nekünk kell fordítani rajta!

Mindezek után, amikor szembesültünk azzal, hogy több százezres nézettséget produkál a videó nagyon rövid idő alatt, akkor éreztük azt, hogy valóban érdemes volt egy kicsit zeneileg, tartalmilag és formailag is megújulni, és ebből már bukás biztosan nem lesz.

Ebből adódóan már egy új dalon dolgozunk, amelyből szintén videót szeretnénk forgatni, ez még izgalmasabb történet lesz, hiszen a dalt is aznap hallhatják majd először a rajongók, amikor a klip megjelenik" - folytatta Attila.

"Azt hiszem, minden régimódiságom ellenére kezdek hinni az online média erejében" - tette hozzá Attila, akinek a dal címével fémjelzett lemeze is erős rajtot vett a hivatalos MAHASZ top 40-es, országos lemezeladási listáján.

"Mérhetetlenül büszke vagyok, minden, ami most történik velem, erősen inspirál a folytatásra. Most pihenek kettő hetet Egyiptomban, de szeptember közepétől újult erővel vetem bele magamat a munkába" - mondta Attila.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?