SZTÁRSZERENCSE

Dráma az Exatlonban: Bálintot eltiltották a játéktól

Kórházba szállították Herczeg-Kis Bálintot. Az Exatlon játékosa a hétfői hirtelen halál futamban csúnyán bevágta a térdét egy akadályba, így bekövetkezett a rémálma: sorsa az orvosok kezébe került.
  • Szerző: Ripost

A gimnazista fiatalemberre abszolút számíthatnak csapattársai az Exatlonban. Herczeg-Kis Bálint ugyanis minden pályán piszkosul gyors, és az ügyességi feladatokra is azonnal ráérez. Elszántságát pedig jól példázza, hogy a hétfői utolsó futamot sérülten, bedagadt lábbal, de böcsülettel végigcsnálta.

Dráma az Exatlonban: Bálintot eltiltották a játéktól

Bálintot eltiltották a megmérettetésektől, miután alaposan beütötteg a térdét (Fotó: TV2)

„Nehéz volt így végigmenni a pályán, eléggé be van dagadva és fáj is” – mondta a Borsnak Bálint, akit kezelőorvosai átmenetileg eltiltottak a játéktól.

„Bízom benne, hogy nincs túl nagy baj, és mi­előbb vissza tudok állni. Ha szerencsésen megúszom, akkor azon leszek, hogy fokozatosan szoktassam vissza a térdemet, és a tőlem megszokott teljesítményt tudjam nyújtani.”

Adja magát a kérdés, vajon mennyire aggódik amiatt, hogy ezzel a sérüléssel véget ér számára az Exatlon. Emlékezzünk cak vissza: csapattársa, Nagy Dani ezért volt kénytelen idő előtt hazarepülni.

„Nyugodt vagyok, nem lett hatalmas baj. Persze aggódom, nehogy maradandó probléma legyen belőle, de bízom benne, hogy minél hamarabb sikerül teljesen regenerálódnom. Jelenleg úgy érzem, számomra a legnagyobb hátráltató ténye­ző csak egy sérülés lehet az Exatlonban.”

És ezeket olvastad már?