Létrehozva: 2016.06.26.

Celebkezdemények, akik csúnyán bebukták a villalétet

Nem mindenki tudott jól bánni a hirtelen jött szerencsével, sõt, volt, akinek a villalét inkább ártott, mint használt.

Az RTL Klubon hamarosan elindul a ValóVilág powered by Big Brother nevű vadonatúj reality, így újra valakinek lehetősége lesz arra, hogy sok millió forintot nyerjen, és ő legyen Magyarország legújabb celebje.

Már csaknem százan éltek a villában, a hőn áhított ismertség és sztárrá válás viszont sokaknál elmaradt, sőt,

voltak, akik csúnyán bebukták mindezt.

VV Sziszi

A ValóVilág 2 vörös bombázója a villában jött össze a birkózó Péterrel, akivel sokáig ideális párnak tűntek. A kigyúrt férfi azonban kamerák előtt egy fesztiválon felpofozta Sziszit, ezek után szakítottak is. Ám Sziszi hiába a második szériában szerepelt, tartós ismertségre nem sikerült szert tennie, ezért úgy döntött, inkább a testével keresi a kenyérre valót.

Mallorcára utazott, ahol go-go táncosként épített ki karriert. Az biztos, hogy közel a negyvenhez jobban néz ki, mint valaha, de korábbi vágyaival ellentétben neki nem sikerült bent maradnia a köztudatban.

VV Segal

Õ talán a legnagyobb vesztese, aki már a VV előtt is ismert arc volt az éjszakai életben. A villában nem alakított maradandót, de alig másfél évvel a műsor után nyomozók állították elő Segalt, kiderült ugyanis, hogy a nagy tételben csempészett drogokat. Így Segal a luxusbörtönből egy egészen másfajta cellába került.

Végül 2014 márciusában, hét év után szabadult, de senki nem akart munkát adni neki – állítólag nem börtönviselt múltja, hanem valóvilágos szereplése miatt. Azóta egyenesbe jött, pizzafutárként dolgozik.

VV Annamari

A furcsa tekintetű lány a ValóVilág 5 repertoárját színesítette, bár furcsa személyiségével mindig kilógott a sorból. Annak ellenére, hogy nem volt unalmas karakter, ő sem találta meg a számításait. Otthonában dolgozott prostituáltként, óránként tizenötezerért. Amikor erre fény derült, hosszú időre elhagyta az országot, aztán visszatért. Két éve fia született, párkapcsolatban él, és pénztárosnak tanul.

Lánya, akit tizenhat évesen szült, és mára már tizenegy éves, örökbefogadó szülőknél él, Annamari pedig új családjával próbál boldogulni.

VV Fanni

Már a villában sem fogta vissza magát, ha bájainak mutogatásáról vagy szexről volt szó, sőt, botrányos viselkedése miatt kiesése után a kinti világban gyakorlatilag mindenki elfordult tőle. Még a villában kapott egy néhány perces lehetőséget a műsorvezetésre, de villaléte után gyakorlatilag semmiféle csatorna nem volt kíváncsi rá.

Viharos szakítása játékostársával, Dennisszel, még adott a celeblétének egy gyenge lendületet, aztán eltűnt. Elődei példáját követve aztán egy osztrák kuplerájban találtak rá a napokban, ahonnan azóta hazajött, és jelenleg egy budapesti lakásban kényezteti a kuncsaftjait óránként harmincezerért.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Vízhordó melltartó, öngyújtós parfüm, és a nagymellű felszolgálók légitársasága - ez mind igaz

origo.hu

Nagy a baj: Izrael megtámadja Iránt

borsonline.hu

"Megkért, hogy ne hagyjam őt elkallódni" - Hajas László is elismerte az apró nógrádi faluban élő fodrász fiú tehetségét

metropol.hu

Őrjöngenek a magyarok, megjósolták Szoboszlaiék Eb-teljesítményét – Videó

mandiner.hu

Soros elemzője kitálalt Magyar Péterről – ez nem fog tetszeni a baloldal új sztárjának

origo.hu

Drámai a helyzet: napokon belül kirobbanhat a világháború

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

ripost.hu

Rékasi Károly olyan keményen beszólt Németh Kristófnak, hogy csak kapkodjuk a fejünket

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Hoppá, más feleségével ebédelt a Házasság első látásra szereplője

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-