SZTÁRDZSÚSZ

Irigylésre méltó idomok: Elárulta drasztikus fogyásának titkát Zoltán Erika

Zoltán Erika nem bízza a véletlenre, sokat törődik a testével.
címkék:
  • Szerző: angie

Zoltán Erika kirobbanó formában van, de ezért keményen meg is dolgozott. Az énekesnő 5 éve tudatosan tesz az egészségéért, a -nak elárulta, komolyan veszi a diétát, de megéri, nagyon jól érzi magát a testében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: YouTube

„Hosszú évek óta folytatok háborút a testsúlyommal. Van, hogy épp vesztésre, míg máskor nyerésre állok. Most épp az utóbbi történt, május óta nagyon beindult a fogyás és látványosan átalakult a testem” – kezdte az énekesnő, majd részletezte is a fogyása titkát.

”Öt évvel ezelőtt kezdtem érezni, hogy fáj a térdem, az ízületeim, a vállam, a derekam, így szakemberhez fordultam. Elhagytam a tejtermékeket és átálltam arra, hogy nagyon keveset, de sokszor eszem egy nap” – árulta el Erika, akinek a fogyása több szempontból is hasznosnak bizonyul.

Zoltán Erika alakjától a Sztárban sztár leszek!-ben is elájult mindenki
(Fotó: Máté Krisztián / Ripost)

„Eddig tíz kilót adtam le, ami a százhatvan centis magasságomhoz és a koromhoz képest, valóban látványos eredmény. Korábban sem voltam dagadt, csak valahogy mindig a testem azon pontjain volt több a felesleg, ahol nem mutatott jól. A fenekem majdhogynem teljesen a genetikának köszönhető, de most, hogy átalakult a testem, a ruhatáramat is kibővíthettem. Több olyan kedvenc ruhám is volt, amiket elcsomagoltam, mert bár nem tudtam felvenni, kidobni sem volt szívem. Eljött az idő, azokat is felvehetem, aminek nagyon örülök” – mesélte boldogan Zoltán Erika, aki nem csak az étkezésére figyel oda, de lánya segítségével, hetente kétszer edzeni is eljár.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?