SZTÁRDZSÚSZ

Jövőre gyermeket akar szülni Zimány Linda!

A modell-ügyvédjelölt minden vágya, hogy megtalálja azt a férfit, akivel leélheti az életét. Úgy érzi, ez jövőre megtörténhet.
  • Szerző: ripost

Reményei szerint jövőre megtalálja a szerelmet Zimány Linda. A modell már nagyon szeretne férjet és gyermeket, viszont fontos számára, hogy olyasvalakinek szüljön, akivel aztán élete végéig együtt maradhat, mert nem akar elválni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Sulyok László

Linda azt vette észre, hogy megijednek tőle a férfiak, mert túlságosan érzelmes, habár azt sem tagadja, hogy neki is vannak elvárásai.

„Nem egyszerű a helyzet, mert be kell vallanom, férfinak kell lennie annak a talpán, akit én választok. Sokszor megkapom, hogy túl magasan van a léc, de én hallani sem akarok válásról! Egyet már megúsztam azzal, hogy nem alkudtam meg, és a döntésem mellett továbbra is kitartok. Én azt a férfit keresem, akivel majd leélem az életem, aki mellett megöregszem. Igazi társat szeretnék, esküvőt és gyereket, méghozzá ebben a hagyományos sorrendben. Gyerekkoromban azt mondtam, hogy 35 évesen nekem már lesz gyerekem, szerintem én ezt be fogom vonzani. Az elmúlt két év a befelé fordulásról szólt, de most végre nyitok, és szerintem már idén megtalálom azt az embert, akire vágyom” – mondta el a Blikknek a modell.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?