SZTÁRDZSÚSZ

Ezért bújik el a világ elől Zámbó Krisztián és párja

Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsi már alig várják, hogy elbújhassanak a világ elől karácsony estéjén. A pár egy erdei kunyhóban tölti majd az ünnepet, és már most karácsonyi hangulatban telnek a napjaik.

Lelkiekben már a karácsonyra készül Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzsi. A szerelmesek tizenegy éve alkotnak egy párt, és évek óta minden szentestét együtt töltenek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szomorú karácsony? Ezért bújik el a világ elől Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián és Zsuzsika (Fotó: Móricz István / Bors)

Mindketten nagyon kötődünk a családtagjainkhoz, de Krisztiánnal most már mi ketten is egy külön családot alkotunk, ezért a szentestét mindig kettesben töltjük. Idén azt tervezzük, hogy egy erdei kis kunyhóban leszünk szenteste, az erdő közepén. Mivel Krisztiának és nekem is nagyon fontos a környezetvédelem, évek óta cserepes fenyőfát vásárolunk, amit aztán apukám balatoni birtokán elültetünk” – mondta el a Metropolnak Takács Zsuzsi.

Zsuzsi évekkel ezelőtt elveszítette az édesanyját, Krisztiánnak pedig édesapja, Zámbó Jimmy hiánya árnyékolja be az ünnepet. A pár azonban igyekszik mindkettőjükre vidáman emlékezni, hiszen rengeteg szép karácsonyt és jó emléket kaptak tőlük gyermekként.

Krisztián édesapja is olyan volt, mint a szüleim: összetartották a családot, és mindig, mindent megtettek, hogy a legszebb legyen az ünnep nekünk, gyerekeknek. Jellemző volt, hogy már jóval karácsony előtt megkaptuk az ajándékainkat, mert egyszerűen annyira szerettek volna örömet szerezni, hogy nem tudták kivárni a szentestét” – árulta el mosolyogva Zsuzsi. „Sokat gondolunk az elvesztett szeretteinkre, nekem is nagyon hiányzik az édesanyám, és már alig várom, hogy a születendő gyermekeinknek átadjak minden szép családi emléket.„

Krisztiánék mindketten imádnak adni, legyen szó egy utazásról vagy akár egy szép ékszerről, óráról. Így az ajándékozás sem fog gondot okozni, és már az otthonukat is jó előre feldíszítik.

„Imádom a téli hangulatot, a karácsonyi dekoráció nálunk már november végén kint van a lakásban. Teljesen más érzés egy fárasztó nap után hazatérni arra, hogy hangulatos fények égnek a szobában, illatos gyertyával az asztalon. Ritkaság, de férfi létére Krisztián is szeret dekorálni, és mindig örömmel segít nekem, amikor eljön az évnek ezen szakasza. Viszont januárban már nem szeretem tartogatni a karácsonyi hangulatot, újév után mindig leszedjük a fát és a díszeket. Olyan típus vagyok, aki nem szeret sokáig merengeni a múlton, előre nézek, épp ezért az új évben már az új kihívások érdekelnek.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?