SZTÁRDZSÚSZ

Megkapta az első oltást: Ilyen mellékhatásokat tapasztal Zalatnay Cini

Túl van az első koronavírus elleni védőoltáson az énekesnő. Zalatnay a Pfizer vakcinát kapta.
  • Szerző: Angie

Zalatnay Cini megkapta az oltást és egy enyhe hidegrázáson túl nem jelentkezett nála más tünet.

zalatnay Cini oltás

Zalatnay Cini megkapta az első oltást a koronavírus ellen Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost

A legendás énekesnő számára mindegy volt, melyik vakcinát kapja, csak az számított, hogy meglegyen a védettsége a vírussal szemben. „Múlt héten szombaton végre megkaptam az oltást. A körzeti orvosom a Pfizert javasolta, mivel semmilyen krónikus betegségben nem szenvedek egy enyhe allergián kívül. A százhalombattai oltóközpontba rendeltek be”– kezdte a Bors érdeklődésére Zalatnay Sarolta, aki maximális felkészültséget tapasztalt.

Minden nagyon gördülékenyen ment

„Rendkívül pozitív tapasztalataim voltak. Rendőrök segítették az oltás zökkenőmentességét, egy percet nem kellett az utcán állnom, pedig nem kivételeztek velem. Ugyanolyan bánásmódot kaptam, mint mindenki más, aki szintén oltásra érkezett. A járókerettel, vagy kerekesszékkel közlekedőknek segítettek, elképesztően profin zajlott az egész” – osztotta meg élményeit az énekesnő, aki rendkívül bizakodó.

Zalatnay Cini már a kezébe foghatja az oltási igazolását
Fotó: Bors

„Lassan eljön az idő, hogy újra szabadnak érezhetem magam, mert védett leszek. Tudom, hogy később is ugyanígy kell vigyázni, mégis megnyugvást jelent számomra az oltás. Igyekszem a jövőben is rengeteg vitamint fogyasztani és egészségesen étkezni, hogy az immunrendszerem erős legyen” – fejezte be Cini.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?