SZTÁRDZSÚSZ

Kitálalt a magyar rapper: A pénz miatt árulta el a zenekara

Komoly próbát kellett kiállnia a Wellhello frontembereinek.
  • Szerző: RIPOST

Öt éve töretlenül ível felfelé a karrierje a Wellhello zenekarának. A két frontember, Fluor Tomi és Diaz barátságát is megerősítette ez az időszak, ám a siker mellett rengeteg csalódás is érte őket. A fiúk azt vallják, azért sikerült átvészelniük a nehézségeket, mert barátként számíthattak a másikra.

„Az alap beállítottságunk ugyanaz, hiszen mindketten vidéki fiúk vagyunk. Hasonló az értékítéletünk, pénzen és nőkön nem fogunk összeveszni. Igaz, nagyon máson sem, mert bár apró dolgokon össze tudunk szólalkozni, nem megyünk bele nagy vitákba” – kezdte a Story magazinnak Fluor, aki belátta, sokszor volt szükségük a baráti összetartásra, hiszen sok nehézséggel találkoztak szembe a karrierjük során.

Az évek során megtanultuk, hogy fel kell építenünk egy védelmi pajzsot magunk köré, mert ha nagyon megy a szekér, abból mindenki kér. A tavalyi zenekari történések hatására is óvatosabbak vagyunk, a korábbi tagok árulása eléggé megviselt minket. Amikor a jelek miatt sejtettük, hogy közeleg az árulás, aminek abszolút anyagi okai voltak, világossá vált, hogy mi ketten igazán számíthatunk egymásra” – mondta a zenész.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?