SZTÁRDZSÚSZ

Weisz Fanni gyereket szeretne: Ezt közölte vele az orvos

Weisz Fanniék már dolgoznak a babán. A modell nemrég genetikai vizsgálaton esett át.
  • Szerző: Angie

Már öt és fél éve vannak együtt, a nyáron össze is házasodtak, így érthető, hogy Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter alig várják, hogy megfoganjon szerelmük gyümölcse.

Igaz, ennek nem mindenki örült, Fanni édesanyja régóta nyílt háborút vív lánya kapcsolata ellen, ám ahogy a példa mutatja, nem ért célt, a fiatalok egybekeltek és már a családalapításon dolgoznak.

Weisz Fanniék esetében azonban joggal merül fel a kérdés, tartanak-e attól, hogy az anyuka után a kisbaba is siketen születik majd. Péter a %%nak elárulta, ez őket nem akadályozza meg abban, hogy gyereket vállaljanak.

"Nagyon szeretnénk kisbabát és már dolgozunk is az ügyön. Természetesen Fanni pajzsmirigybetegsége és siketsége miatt orvosnál is jártunk, hogy mindennel tisztában legyünk, hogy tudatosan fel tudjunk készülni a terhességre”

– kezdte Péter, aki genetikai vizsgálatra is elkísérte feleségét.

Kiderült, hogy Fanni nem hordozza magában a siketség génjét.

"Ennek nagyon örülünk, de természetesen arra is fel vagyunk készülve, ha mégis siket babánk születik. Akkor sem esnénk kétségbe, sőt, lenne egy szuper siket anyukája, aki mindent megtudna tanítani neki, és egy apukája, aki jól ismeri a jelbeszédet, szinte nem is venné észre, hogy egy kicsit más, mint a többiek”

– áradozott Weisz Fanni férje, aki szerint most az a legfontosabb, hogy párja körül nyugalom legyen.

Ha még több részletet szeretnél megtudni, olvasd el a %% csütörtöki lapszámában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?