SZTÁRDZSÚSZ

Weisz Fanni az édesanyjával való kapcsolatáról: Szégyellem magam, bolond voltam teljesen!

A siket modell éveken át nem állt szóba a családjával, újabban azonban egyre jobb a viszonya az anyukájával és a többi családtagjával is.
  • Szerző: ripost

Évek után először mutatkozott együtt az édesanyjával Weisz Fanni! A siket szépségkirálynő tavaly nyáron jelentette be, hogy hét év után elválik a férjétől, Hajmásy Pétertől, ezzel pedig nagyjából egy időben az is kiderült, hogy hosszú évek után ismét szóba áll az édesanyjával, rendezték a viszonyukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Korábban a sajtó hangos volt a közöttük feszülő ellentétektől: Ágnes azt állította, hogy Fannit befolyás alatt tartja a férje és annak családja, miattuk nem beszél vele a lánya. Fanni szerint azonban az anyja volt az, aki rátelepedett, és nem hagyta élni. A békülés azóta minden ellentétet elmosott közöttük, ma pedig már jobb a viszonyuk, mint valaha. A Mokka csütörtök reggeli adásában évek után először álltak kamera elé együtt.

„Borzalmas volt... Nagyon rossz érzés volt, hogy nem tudom, mi van a családommal. Olyan voltam, mint akinek kiürült a feje. Két évvel ezelőtt jöttem rá, hogy egy anya-lánya kapcsolat mennyire fontos. Nem értem, miért nem beszéltem a saját családommal! Szégyellem is magam! Bolond voltam teljesen, elmentem világgá!” – mondta el Fanni, akinek az édesanyja mindent megbocsájtott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?