SZTÁRDZSÚSZ

Volt férjével és jelenlegi párjával ment külföldre Polyák Lilla

Meglehetősen pikáns ez az utazás. Németországban mutatták be a Szépség és a Szörnyeteg címû darabot, amiben Lilla volt férje és kisfia is szerepet kapott.
  • Szerző: Ripost

Polyák Lillának sikerült megvalósítania azt, amiről a legtöbb elvált nő csak álmodhat: párja jól kijön a volt férjével, olyannyira, hogy nemrégiben a közös munka miatt az egész család együtt utazott külföldre.

Németországban mutatták be ugyanis a Szépség és a Szörnyeteget, amiben Lilla, volt férje, Homonnay Zsolt, és a kisebbik fiuk, Bulcsú együtt játszanak.

"Zsolttal régóta sikerült működőképes kapcsolatot kialakítanunk. Nem hiszek abban, hogy érdemes gyűlölködni, főleg, ha egy párnak közös gyermekei vannak.

Mi a legnehezebb időkben is tudtunk együtt dolgozni, és ez most is zökkenőmentesen megy.

"Egy külföldi turnén pedig mindenki örül, hogy mindannyian ott vagyunk, hiszen így az édesapjuk is többet lehet a gyerekekkel" - árulta el a Best magazinnak Lilla.

Sem a színésznő, sem pedig a volt férje nem erőltették a kisebbik fiukat, hogy szerepeljen, ám Bulcsú nagyon szeretett volna színpadra állni. A szülők megengedték neki, hogy elmenjen a meghallgatásra, ahol annyira jól szerepelt, hogy megkapta Csorbi, a teáscsésze szerepét. 

Miközben a család a színpadon próbált, addig Lilla fiatal kedvese, Gömöri András Máté a színfalak mögött felügyelte a gyerekeket.

"Egy ilyen turné alatt sem élünk másként, mint itthon. Máté másfél éve az életünk része, és nyugodtan mondhatom, ő a gyerekek nevelőapja. Szerencsére nagyon jól megérteti magát a srácokkal, de azért szigorú is. A fiúk pedig szeretik és tisztelik" - fogalmazott Polyák Lilla.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?