SZTÁRDZSÚSZ

9,5 millióért a tiéd lehet a Viszkis autója

Ambrus Attila a Ripostnak mesélte el, miért szeretne megszabadulni a kocsijától. Itt vannak a részletek.
címkék:
  • Szerző: szbd

Közel három év után megválik imádott kocsijától Ambrus Attila. A Viszkis 9,5 millió forintért árulja a 2017-es évjáratú járgányt, amit a a legnagyobb internetes használt autó kereskedés oldalán szúrt ki.

Árulja a kocsiját a Viszkis

9,5 millió forintért árulja a kocsiját a Viszkis
Fotó: Ripost

„Első tulajdonosa vagyok, sosem hagyott cserben” – írta többek között Attila a hirdetésben.

Tárcsáztuk is a Viszkist, akit arról kérdeztünk, miért szeretne megválni a kocsitól?

„Még az Ázsia Expressz miatt tetszett meg a kocsi, meg egyébként én mindig is szerettem a terepjárókat, a 90-es években is volt nekem” – kezdte a Viszkis.

„Két-három éve vettem, de most már gyakorlatilag csak a telekre járunk ki vele a feleségemmel és a kislányommal, illetve a kutyákat is szoktuk vinni vele. A helyzet az, hogy nem tudom kihasználni, ugyanis vettem egy nagyobb, komplexebb autót, és most már azzal járok piacozni. A feleségem nem szereti ezt vezetni, ráadásul van sajátja is, így fölöslegessé vált. Ezért gondoltam arra, hogy eladom és inkább másba fektetem a pénzt” – folytatta a -nak Attila, aki hozzátette, nagyjából már azt is tudja, mire fogja költeni a pénzt, miután értékesítette a járgányt.

„Van mibe belepakolni a lóvét. A kertet szeretnénk felújítani, illetve lakásfelújításokban vagyunk. A céget is szeretnénk fejleszteni„ – mondta el Attila.

Viszkis autója

Ettől a terepjárótól szeretne megválni
Fotó: hasznaltauto.hu

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?