SZTÁRDZSÚSZ

Világsztár lehet Amerikában Hien

A fiatal énekesnő még májusban döntötte el, hogy hátat fordít magyarországi karrierjének, és Amerika egyik leghíresebb zenei egyetemén tanul tovább. Ennél jobb döntést pedig nem is hozhatott volna, hiszen tehetségével már most kitûnik társai közül.
  • Szerző: Doris

Már fél éve annak, hogy a Megasztárban feltűnt Hien belevágott élete legnagyobb kalandjába, és itthoni karrierjét hátrahagyva, beiratkozott Amerika legnívósabb zenei egyetemére, a Berklee-re.

A fiatal énekesnő azóta is folyamatosan tartja a kapcsolatot rajongóival, és rendszeresen posztolja amerikai élményeit a Facebookra. Így azt is megtudhattuk, hogy augusztusban sikeresen teljesítette az első szemesztert.

"A falra kiírtam, hogy művésznek lenni annyit tesz, mint hinni az életben."

- árulta el a Bestnek Hien, aki máris sok új barátra tett szert, és egyre otthonosabban érzi magát kollégiumi szobájában. Persze, a sok új élmény ellenére, azért néha őt is hazahúzza a szíve.

Azt azonban legmerészebb álmában sem gondolta volna, hogy több ezer diák közül egyedül ő kap lehetőséget arra, hogy felléphessen az egyetem nagyszabású, éves gáláján.

"Ez óriási elismerés, amúgy egy kiöltözős luxusvacsora, amin a Berklee szponzorai és befektetői, meg persze ismert zenei producerek is megjelennek."

- lelkendezett a lapnak a világsztárság kapujában lévő énekesnő, aki pontosan tudja: karrierjének hatalmas lökést adhat, hogy a szakma legjobbjaitól tanulhat.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?