SZTÁRDZSÚSZ

Videón a magyar sztár súlyos balesete: „Nem tudok magamról gondoskodni”

Nézni is fájdalmas! Nem először szenvedett sérülést Katus Attila aerobik-világbajnok focizás közben. Korábban a térde, most a bokája bánta a szenvedélyét.
  • Szerző: vav

Ahogy azt korábban a nak már elmondta, a Prémium Médiaválogatott szakmári pályaavató mérkőzésén, focizás közben bokatörést szenvedett Katus Attila. A népszerű sportembert meg kellett műteni, körülbelül másfél hónap rehabilitáció vár rá.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ebből a helyzetből is igyekszik kihozni a legtöbbet (Fotó: Prémium Médiaválogatott)

„Korábban fociztam, a pécsi serdülő csapatban, aztán amikor élsportoló voltam, már nem futballoztam, mert vigyáztam magamra. Négy évvel ezelőtt a labdarúgó Európa-bajnokságra kiutazó szurkolói csapatban játszottam, amikor térdszalagszakadást szenvedtem. Akkor azt gondoltam, hogy be is fejeztem ezt a sportot. De túlságosan szeretem ezt a játékot és imádom a Prémium Médiaválogatottat is, hiszen remek emberekkel, művészekkel, egykori focistákkal példaképekkel, játszhatok együtt, tanulhatok tőlük. Alaposan be is melegítettem a meccs előtt, mert tartottam a sérüléstől. Jól ment a játék, fejeltem is egy gólt, de aztán minden rosszra fordult„

- mondta most a sokszoros világ- és Európa-bajnok aerobikos sztáredző.

Íme, egy videó Katus Attila súlyos sérüléséről:

”Aláfordult a bokám, azt éreztem, hogy a szalagokkal lesz a probléma, de aztán megállapították az orvosok, hogy sajnos a szárkapocscsont vége letört és kicsit el is mozdult”

- mesélte Katus, aki pozitív életfelfogásának hála ebből a helyzetből is igyekszik kihozni a maximumot:

„Ágyban fekszem, bár kapok segítséget, de még így sem könnyű. A legnehezebb az egész sérülésben, hogy nem tudok még magamról gondoskodni. Ha teszek egy mozdulatot, azt előre át kell gondolnom. Lakáson belül hátizsákkal mankózom, ha át akarok vinni egyik szobából a másikba valamit, hiszen a kezeim foglaltak. Vicces helyzetek is ki tudnak alakulni. Azt vallom, hogy ha az egyik kapu becsukódik, egy másik mindig kinyílik. Egy percig sem vagyok hajlandó szomorkodni. Bár az edzéstartások szünetelnek, előadásokat tartok majd helyettük az előttünk álló hetekben. Többek között kihasználom az időt arra is, hogy szeptemberben befejezzem a Magyarországon szerintem teljesen egyedülálló online életmódváltó és testsúlycsökkentő programot, amit már a járvány alatt elkezdtem kidolgozni. Írtam már vagy öt-hatszáz oldal szakmai tartalmat. Úgy látszik és úgy is érzem, hogy a sors is abba az irányba terelget engem hogy a digitális programomat tökéletesítsem. Könnyen elképzelhető, hogy így még több embernek tudok majd segíteni a jövőben”

- mondta a népszerű sportember.

Katus Attila itt még mosolyogva, a Médiaválogatott csapatfotójának bal szélén
(Fotó: Prémium Médiaválogatott)

Csak az okoz neki fejfájást, hogy a felépülése után végleg lemondjon-e a fociról.

Itt még a sokszoros válogatott Fradi-legenda, Keller József (középen) gratulált Katus góljához
(Fotó: Prémium Médiaválogatott)

„Nehéz azt mondani, hogy soha többet nem játszom, de én semmit sem tudok nyolcvan százalékos intenzitással csinálni. Azt viszont be kell látni, hogy ez a sport nem először okoz nekem fejfájást”

- mondta Katus Attila.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?