SZTÁRDZSÚSZ

Veszélybe került Lola karácsonya, egy betegség ledöntötte a lábáról

Az énekesnő a Facebookon tudatta rajongóival, hogy hétvégi fellépései után mandulagyulladást kapott, ezért pihenésre van szüksége. Azonban ezt nem ágyban fekve teszi.
  • Szerző: Doris

Veszélybe került Lola idilli karácsonya, a fiatal énekesnő ugyanis az ünnepek előtt összeszedett egy csúnya betegséget. A tinisztárt, aki nemrég talált vissza egykori szerelméhez, hétvégi fellépései után  döntötte le lábáról a mandulagyulladás.

Lola azonban nem hagyta el magát. Ahelyett, hogy az ágyat nyomná, inkább nagyokat sétál a természetben, és bízik benne, hogy a friss levegő jót tesz az egészségének.  A Normafát is megjárta szerelmével, aki odaadóan ápolja gyengélkedő kedvesét, reménykedve, hogy karácsonyra meggyógyul.

Az énekesnő rajongói aggódva kívántak jobbulást kedvencüknek, és a hagyományos, népi gyógymód bevetésére biztatják: néhány kupica házi pálinka igazán jót tehet az egészségének.

Nem Lola az egyetlen magyar celeb, aki a karácsonyi időszak előtt kapott el valamit. Néhány napja ugyanis Tóth Gabi is szomorúan értesítette rajongóit, hogy teljesen elment a hangja.

 

Sajnos a hétvégi fellépések után lebetegedtem. Engem is utólért a mandulagyulladás. Igyekszem hamar meggyógyulni. Ma...

Szerző: Lola Hivatalos Rajongói Klub2015. december 21.

 

És ezeket olvastad már?