SZTÁRDZSÚSZ

Véres baleset érte a koncerten a Táncdalfesztiválok sztárját

Nagyon pórul járt az idősödő magyar énekes!
  • Szerző: Doris

A nézők szeme láttára szenvedett csúnya balesetet Poór Péter.

A 74 éves énekes egyik vidéki fellépésén esett le a színpadról, kezéből és a térdéből is folyt a vér, ám így is volt annyi ereje és lélekjelenléte, hogy folytassa az előadást.

„A közönséget néztem, ahogy mindig, de a fények is elvakítottak. A legnagyobb baj az volt, hogy ugyanolyan bordó padlószőnyeggel volt borítva a színpad, mint a nézőtér, azaz a szemem előtt összeolvadt a két tér. Hatalmasat estem, de valahogy feltápászkodtam. Szakadt nadrágban, vérző kézzel és térddel, fájdalmak között folytattam az éneklést. A közönség nagyon kedves volt, szűnni nem akaró tapssal ünnepelt a végén"

mesélte a Borsnak a Táncdalfesztiválok koronázatlan királya, aki csak a szerencsének köszönheti, hogy nem került kórházba.

„A térdem utána bedagadt, és a bőr is lejött róla, óriási szerencsémre nem tört el semmim. Nagyon rossz ötletnek tartom, hogy ugyanolyan színnel vonják be a színpadot, mint amilyen a szőnyeg a nézőtéren, és még a színpad szélét sem jelzik. Ha ez így marad, még jó néhány előadó kezét-lábát törheti” – bosszankodott.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?