SZTÁRDZSÚSZ

Végre kiderült: Õk lesznek a Csak show és más semmi versenyzői

Kiderült végre, hogy kik szórakoztatják ősszel a TV2 nézőit.
  • Szerző: Ripost

A TV2 legújabb műsorában épp az lesz az izgalmas, hogy senki nem alakíthatja önmagát. Meglehet, hogy egy színésznek akrobatikus mutatványokat kell majd bemutatnia, míg az énekesnek állatokat kell idomítania.

Egyszóval, a show a lényeg, a látvány, amit csak profi előadók képesek élvezhetővé tenni a közönség számára. A feladat fel van adva, de úgy fest, hogy a szereplők felkészültek a megmérettetésre.

Tatár Csilla: Először a szülőszobán éreztem azt, hogy bármire képes vagyok, aztán másodjára akkor, amikor idén tavasszal életem első félmaratonján. Remélem, ősszel sem hagy el az erőm és a kitartásom. Ez az első olyan felkérés, amire örömmel mondtam igent.

Vastag Csaba Mivel nem tudjuk, hogy milyen kihívásokkal kell szembe nézünk, ezért egyetlen dolgot tehettem: próbáltam a show-ra formába hozni magamat. Elvégre ha kínos lesz a szitu, legalább nézzek ki jól a képernyőn.

Köllő Babett: Magamat is meg fogom lepni, hiszen még sosem feszegettem a határaimat. Azt viszont biztos, hogy vagyok annyira maximalista, hogy oda fogom tenni magam. Itt nemcsak színészi képességeimet feszegethetem, hanem egy kicsit csillanthatok a tánctudásomból is.

Schobert Norbi: Nem vagyok egy nagy zsonglőr, sose voltam légtornász és nem tudok tárgyakat dobálni, de szívesen minden ökörséget megtanulok.

Horváth Éva: Bármilyen kihívást hajlandó lennék bevállalni, bár egy bungee jumpingtól biztos megállna a szívem. Az akrobatikus feladványok kifejezetten érdekelnek, illetve bármi, ami állatokkal kapcsolatos.

Veréb Tamás: Nincs tériszonyom, de a nagy vizektől, tengerektől, óceántól nagyon félek. Bízom benne, hogy semmilyen vízzel kapcsolatos feladatot nem kapok majd.

Curtis: Amikor először felhívtak, hogy szerepeljek, nagyon meglepődtem. Még sosem hívtak ilyesmi műsorban, de azonnal igent mondtam, hiszen ez egy jó lehetőség, hogy bizonyíthassak, és a közönség láthassa, milyen ügyes is vagyok.”

Szandi: „Nem tudtam megfogalmazni, hogy pontosan mire vágyom, de szó szerint bevonzottam ezt a feladatot. Ez az a műsor, amiben bármi megtörténhet. Hetente háromszor járok edzeni, készülök a nehezebb feladatokra.

Pápai Joci: Könnyebb lenne felsorolni, hogy milyen fóbiám nincs. A feleségem szerint nem kellett volna vállalnom ezt a műsort, mert ismeri a gyenge pontjaimat. Nehezen lépek ki a korfontzónámból, de remélem sikerül szembenéznem a félelmeimmel.

Koholák Alexa már nagyon készült a műsorra, és meglehet, hogy még a Csak show és más semmi előtt, kimondja szerelmének a boldogító igent. Alexa már feleségként és showkirálynőként debütálhat. Alexa esküvőjének részleteiről lapunk 8. oldalán tudhat meg többet.

Baronits Gábor: Egy héten hat alkalommal járok konditerembe, mert úgy érzem, szükségem lesz arra, hogy erőben legyek. A motorbalesetem óta megfontolt ember vagyok, ezért ha nehéz feladatot kapok, azt is ésszel fogom csinálni.

Eke Angélát eddig nem nagyon láthattuk televíziós műsorokban, ám a Junior Príma díjas színművész, performer, bábművész, rendező és nemzetközi művész szinte bárhol megállja a helyét, most pedig showkirálynőként is próbára teszi majd magát

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?