SZTÁRDZSÚSZ

Végleg vége! Válik a magyar sztárpár

Erdélyi Tímea és Szente Vajk hét éve mondták ki a boldogító igeneket, ám házasságuk minden igyekezetük ellenére három éve zátonyra futott. Ám csak tavaly adták be a válókeresetet.
  • Szerző: BDF

Mindenki meglepődött, miután 3 éve bombaként robbant a hír, hogy tönkre ment Erdélyi Tímea és Szente Vajk kapcsolata. Bár a házaspár eleinte nem adta fel, újabb esélyt adtak a házasságuknak. Úgy tűnik, nem sikerült megmenteniük. Szente Vajk a Best magazinnak mesélte el, hogy Tímea teljesen eltűnt az életéből, már nem is beszélnek egymással, ezért tavaly beadta a válókeresetet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„Nem gondoltam volna, hogy hét év elteltével arról fogok beszélni, hogy ez a kapcsolat már nincs” – kezdte Vajk. „Bevallom, úgy gondoltam a házasságra, hogy idővel minden és mindenki túl ingerszegény lesz. Tímea esetében azonban máshogy éreztem, eleinte azt gondoltam, van annyira izgalmas a személyisége, hogy sokáig tartson a kapcsolatunk.”

Vajk nagyon zárkózott embernek tartja magát, tudja, hogy nem egyszerű vele. „Meg kellett volna kérdeznem tőle, jól meggondolta-e, hogy én legyek a férje, mert tudtam, hogy sokat vállal ezzel. Ő sem egyszerű ember, végtelenül hektikus a természete. Én nagyon pozitívan állok az élethez, mindig azon agyalok, hogyan tudok még előrébb jutni. Nehéz volt számomra szembesülni azzal, amikor Tímea ebben nem volt partner. Mint mindenkinek, neki is voltak nehéz időszakai, olyankor pedig sokszor hátat fordított nekem” - folytatta Vajk.

„Több viharunk is volt az évek alatt, és a kapcsolatunk megfeneklésének is az volt az elsődleges oka, hogy miután összeházasodtunk, szakmailag kétfelé kezdett menni az életünk – árulta el Szente Vajk.

Nem volt zökkenőmentes a házasságuk, de a színész elárulta, a problémák ellenére is sokáig úgy gondolták, hogy meg tudják menteni a kapcsolatukat...

„Két évvel ezelőtt már célegyenesre fordultunk, de néhány hónappal azután, hogy eldöntöttük, újrakezdjük, Tímea kisétált az életemből. (...) Változékony a viszonyunk, nem beszélünk telefonon, nem keressük egymás társaságát” – árulta el a részleteket Vajk, aki akkor úgy érezte, kihúzták a lába alól a talajt. A munkába temetkezett, hogy túltegye magát a történteken.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?