SZTÁRDZSÚSZ

Végleg elváltak: ezért szállt ki a magyar zenekarból a sztárénekesnő

A csinos magyar énekesnő 18 évvel a történtek után mondta el, hogy miért.
  • Szerző: bdf

Ezen a héten a Magneoton Spotlight és Miskovits Marci vendége Zséda volt, aki sok évvel a történtek után mesélte el, hogy miért vált ki hét év után a Cotton Club Singers együttesből.

Együtt nőttünk fel. De szerettem volna saját dalokat is, ami rögtön felismerhető a hangomról, a dallamvilágról.

"Olyan témákban szerettem volna alkotni, ami engem foglalkoztatott zsigerileg, mint például a szerelem különböző aspektusai. Az eleje azért küzdelmes volt, Rakonczai Viktorral sorra jártuk a kiadókat. Aztán vagy visszahívtak, vagy egyáltalán nem. Kicsit kezdtem már feladni. Aztán karácsonykor hívott fel Joós Pisti"- emlékezett vissza az énekesnő, aki a 2009-es telt házas arénás koncertjére is kitért.

"Több mint száz ember dolgozott rajta. Nyolc szettem volt, öt másodperc alatt kellett átöltöznöm. Egy broadway show-hoz tudnám hasonlítani. Ez a koncert az addigi karrierem abszolút összegzése volt. (...) Amikor több ezer ember skandálja a nevedet... Azon gondolkodtam, hogy biztos, hogy itt kell lennem? És ez már lassan tíz éve. Nagyon izgalmas volt" - folytatta Zséda, aki hozzátette jelenleg is dolgozik egy új lemezen.

Az énekesnő persze nemcsak karrierjéről beszélt, kamaszkorú fiát is megemlítette az interjúban. Hogy mit mondott pontosan, megtudhatod a videóból!

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?